torsdag den 22. november 2007

Bonobo vor stamfader-?

¨ Bonobo hanner er sandsynligvis rimelig tæt på at være lig med menneskets stamfader og hvis det er korrekt, så kan vi opklare de primære ændringer der er sket hos mænd i vores udvikling fra Bonobo hanner til mænd, for vi ved at forskel mellem mænd og kvinder skyldes Y kromosom og det er ikke ret mange gener cirka 25- 30 styks og selvom Y kromosom gener vekselvirker i effekter med vores andre gener, så må de primære genforskelle der bestemmer mænds karakteristika ligge på Y kromosom, idet alle andre gener er fælles mellem mænd og kvinder.


Håndværker - colic-help - skateboard - dogs farts - nedslag

fredag den 2. november 2007

EXTINCTION

Mennesket er ikke uddødt endnu, men ifølge filmen Resident Evil- Extinction, kunne det være tæt på/ lige ved og næsten- selvfølgelig. Filmen har biograf premiere herhjemme den niende november, og du kan se den hårrejsende trailer ved at klikke på linket. Men det er ikke for sarte sjæle: Det er monstre og vold!
Resident Evil Extinction

torsdag den 1. november 2007

mands dominans

¨ Bonobo Chimpansen er en rar stamfader, men desværre var det åbenbart nødvendig for menneskets evolutionssucces at gøre mennesket mere aggressivt og konkurrencepræget. Sandsynligvis fordi at det i vores miljø var vigtigt med mere risikovillighed og bedre forsvar af afkom.

Miljø gav derved overlevelse af gener fra kvinder der ikke kun selekterede efter omgængelige og rare mænd. Nej det var flertydigt for hun skulle også vælge ud fra at han kunne forsvare afkom og risikovillig, for at øge sin chance for genoverlevelse.

”Han kan blive for skvattet til at beskytte mit afkom” og det er heller ikke dårligt hvis han kan skaffe bytte.

Vi kunne kalde det "Nul sex til skvat mekanikken" Og Nul sex til skvat mekanik medførte at mænd ikke kun fik evne til samarbejde, men også konkurrencementalitet, dominans og aggression!


Håndværker - colic-help - skateboard - koks - sandhed