torsdag den 21. januar 2010

Aktuelle Prince George's County News (5 december 2009)

Forestil dig, DC: PG Stativer til ringe vækst [Skal læse!] Http://bit.ly/87S8Gk Public Safety
rt @ ABC7News Politi Probe 2 dødsfald, Blocks Apart: http://clkurl.com/i.cfm/tw684569 agoExaminer: PG politiet efterforske to mord på fredag, tredje lørdag http://bit.ly/8AFvFT GoryPG (opdateret) : Alexis P. Cuevas, 30 (9,087), 4 Dec 2009, 6:04. Jodie Street, 6500 blok (på Inlet Street), 20.784 http://bit.ly/8pSPCn Uddannelse
Gazette: Training Center, franske programmer kan komme til at lukker skoler; Hite at fremsætte henstillinger mandag for ... http://bit.ly/698gGi

fredag den 8. januar 2010

Tak for omtale: Boston Architectural College




Takket være Julia Grace på Boston Architectural College for omtale i denne måneds CE nyhedsbrev. Værdsat!





Abonner på:: Surroundings::




tirsdag den 5. januar 2010

Gode priser på el guitarer

Har du brug for at købe en elektrisk guitar, kan du med fordelagtighed starte på www.soundsourze.com. Når du gør brug af http://www.soundsourze.com er du altid garanteret hurtig forsendelse og fjorten dages fuld returneringsret. Soundsourze.com har det rigtige instrument for dig, ligegyldigt om du er virkelig dygtig eller helt nybegynder. Det tager kun ganske lidt tid. Fra Soundsourze får du altid en god service, en fordelagtig pris, samt en lækker kvalitet på din el guitar. Du kan blive betjent hos http://soundsourze.com, hvad enten du er ude efter højtalere, guitar, indspilningsudstyr, percussion eller harmonika.

Deres varer kommer naturligvis sikkert til dørs, fordi der gøres en masse ud af at emballere produkterne behørigt.

fredag den 1. januar 2010

Keep Your Eye on The Prize

Jeg bruger en masse tid på at tale med folk om skoven, der er renovering, byggeri, design-, investerings-, ejendoms-og erhvervslivet. Normalt, især med boligejere, jeg tager den konservative vej og drøfte ønsker i forhold til behov, gensalgsværdi versus livsstil, selv masterplan versus stykvis.

I dag Men de ting, som jeg valgte at tage fra en noget pinlig samtale var den påmindelse om at holde øje med prisen. Være kompromisløs i at nå dine mål. Nu er jeg ikke ind for den hensynsløse forfølgelse af meningsløse affald eller den hensynsløse opgivelse af sund fornuft. Stedet, jeg refererer specifikt til projektets målsætninger.

Hvorfor begyndte du at projektet i første omgang? Når du første gang satte sig ned med din arkitekt at snakke om, hvad du ønskede at opnå gennem dette projekt, og hvorfor, hvad er dine mål? Før du begyndte at snakke med din arkitekt og Selvbygger om reelle omkostninger, og måske budget kontra virkeligheden, hvad der var i slutspillet?

I mange tilfælde, gør vores budgetter ikke helt leve op til virkeligheden, hvad vores drømme virkelig omkostninger. Ofte er vi foretage ændringer i designet og nedskæringer, vi taler om "big billet punkter" og "bang for pengene." På et tidspunkt nogle gammeljomfru fejlagtigt kalder denne aktivitet "value engineering." Det er alt sammen en del af design-og byggeprocessen.

Som du indtaster denne fase af processen selv, husker de vigtigste ting, der gjorde dette projekt værd for dig. Fastholde det væsentlige, at første glade dig ... og lad det ikke gå. På bagsiden, beslutte bevidst, hvad du er villig til at gå på kompromis med. Det kan betyde, at du er nødt til at øge dit budget. Det kan også betyde, at du er nødt til at forsinke projektet til næste år. Du kan have til at give nogle ting op. Men i sidste ende, holde øje med prisen, og ikke give det op.