søndag den 5. oktober 2008

Netborder.dk

Netborder.dk er en nyere internet side hvis formål er at skabe et netværk mellem bygherre og fagmand. Netborder.dk forsimpler arbejdet forbrugere er nødt til at gennemgå når han indsamler tilbud fra fagmestre. Spørg bare på arbejdet på hjemmesiden. Tre konkurrerende firmaer kontakter dig for at tilbyde priser og betingelser. Den service som her tilbydes fra Netborder.dk er fri for beregning og uden tvungne aftaler. Det er nu enormt populært og udbredt at få leveret håndværks prisoverslag ved brug af nettet.

Frem til idag har det været reglen, at man selv kontakter virksomhederne hvis man har et stykke håndværksarbejde, som kræver fagfolk. Såfremt det viser sig at denne fremskridende tendens udvikles blot tilnærmelsesvis lige så hurtigt, som det har været set indtil nu, vil denne traditionelle metode om ganske kort tid høre fortiden til.

I tiden fremover er det fagmesteren der ringer til dig. Det kan være en langsommelig og besværlig process at få taget kontakt til uafhængige arbejdsstyrker for at få flere forskellige og uafhængige forskellige bud at vurdere. Selv at få kontaktet nogen som har tid nok til at påtage sig opgavens omfang er for mange et større arbejde

Netborder.dk assisterer med at bygge broen mellem håndværkere fra enhver branche og de, som står og skal benytte deres hjælp.

Fremgangsmåden er på den måde, at man præciserer sin opgave på web-portalen Netborder.dk, og så skal du ikke foretage dig mere. Inden længe opsøges du af tre firmaer, som ønsker at aftale tid til at se på din opgave og tilbyde en pris. Derefter udvælger du det bud, som rummer dine præmisser på den måde, som passer dig bedst.
Det skal dog lige tilføjes at det er uforpligtende at få leveret tilbud på Netborder.dk, så forstå det ikke som at du er tvunget til at underskrive en aftale. Det er i øvrigt gratis at anmode om et tilbud hos Netborder.dk, dersom fagmanden skal betale et mindre gebyr for at være medlem af dette netværk.

Folk ville måske bekymre sig om arbejdsstyrken medregner dette beløb fra abonnementet i den endelige pris, men sådan er det ikke. Alle de tilknyttede specialister accepterer at bygherre vil få 3 alternative tilbud. Med dét i baghovedet leverer de den mest fordelagtige pris de er i stand til, i håb om at være dem der udvælges. I virkeligheden er det sådan, at denne metode sikrer at opgaven udføres både nemmere og endda på bedre betingelser for forbrugeren. Specialistens fortjeneste ved at benytte denne metode kan tydeligt ses på de ekstra handler han kontaktes om, sammenlignet med den gamle metode, hvor bygherre oftest sporede arbejdsstyrken ved hjælp af lokal håndbogen. Denne, hvilken denne i øvrigt lige så vel skulle betale for at være præsenteret i. For fagmanden repræsenterer dette en meget målrettet markedsføringsmetode, frem for at reklamere i telefonbogen, de gule sider mm. På Netborder.dk er det muligt at modtage forskellige bud fra malerfirmaer, snedkermestre, murervirksomheder, smedevirksomheder, gartnervirksomheder, brolæggere, kloakmestre, indretningsarkitekter, og alle andre almindeligt benyttede håndværksmæssige erhverv, men i øvrigt også regnskab, advokater med mere. Et stadigt stigende antal nye arbejdsgrene tilmelder sig løbende, så man kan jo altid prøve. Det er jo, som tidligere nævnt, uden beregning og uden tvungne aftaler.