mandag den 12. januar 2009

forbedre den offentlige sikkerhed på Venedig Kanaler

For år adgang til boliger på Venedig Kanaler er blevet hylder en forvirrende system af gadenavne og fattige signage.This udgjort et stort problem for alle, der forsøger at finde et hjem i området, fra politiet til pizza boys.By arbejder med Venedig Kanaler Association (VCA) og Voice of kanalerne (VOC), vi har været i stand til at løse en vigtig offentlig sikkerhed spørgsmål og genoprette ro og orden til navnene af kanalen domstole.

Disse to organisationer har samarbejdet og dannet FastFind udvalg for at se dette projekt til completion.This viser, hvad der kan gøres, når folk kommer sammen , i en græsrodsniveau indsats for at gøre samfundet til et sikrere sted. Det er demokrati, når det er bedst.

Jeg vil gerne takke:
Bev Weise, Co-Chair, FastFind Udvalget
Renee Kaplan, medformand -Chair, FastFind Udvalget
Nadine Parkos, formand, Venedig Kanaler Association
Grace Godlin, nyvalgt formand, Voice af kanaler og medlem, Fastfind Udvalget
medlemmer af Venedig Kanaler Association
Medlemmer af Fast Find Komit?br /> medlemmer Voice of kanalerne
Mark Henniger, der delte hans historie med offentligheden og bidraget til at uddanne folk om, hvorfor det var så vigtigt at ændre gaden tegn.

Jeg vil også gerne takke Los Angeles Bureau of Engineering og Department of Transportation personale, navnlig Mo Blorfroshan.He kom ud og personligt gik selvom kanaler mange gange for at sikre, at alle tegn var rettet og anbringes i perfekt pletter.

Endelig en stor tak til redningstjenesterne personale, LAPD og LAFD, som har støttet denne indsats. De erkender betydningen af gadenavnet ændringer og vil nu være i stand til bedre at beskytte dette samfund.

-Bill