tirsdag den 29. september 2009

Fugle af en fjer

\ "J Street \" er en samling af venstreorienterede med en historie om hård kritik af Israel. Det hævder at repræsentere \ "fornuftige mainstream af pro-israelske amerikanske jøder, \", men som jeg har vist her, J Street i virkeligheden er helt ude af trit med almindelige (dvs. liberal) American Jewish tænker på Israel.

J Steet er dog noget af et hit blandt visse amerikanske arabere og muslimer. Faktisk har modtaget tusindvis af dollars på gaver fra snesevis af arabiske og muslimske amerikanere, samt fra flere personer i forbindelse med organisationer gør palæstinensiske og iranske spørgsmål fortalervirksomhed. Mere

søndag den 20. september 2009

Del I-Work in Progress-30x40-NODP

Dette vil være en del to post. Jeg får masser af hits til at vise trin-for-trin demonstrationer, så jeg besluttede at tage billeder undervejs på dette 30x40 provision stykke.

Her er de børster jeg lå i dette maleri med. jo større en er næsten 2 \ "lang, når du skubbe det ned, og den anden er ca 1 1 / 2 \" lang. mit forhold til bredden af pensel til størrelse maleri er omkring 1:15. thats bare en vejledning ikke en formel. hvad dette betyder, er dette .... bredden på penslen x 15 handler om bredden af lærredet. Jeg bruger disse børster på noget 16x20 op. I dont like pensler større end 2 \ ", da de får en lidt tung at store. jeg elsker disse to cheapo syntetiske af American Painter. wouldnt der elsker en pensel, at de store, der koster omkring 15 dollar. tilgængelige på ethvert Michaels mega håndværk butik. eventuelle syntetisk vil arbejde tho '


efter at gøre en 3 \ "x4 \" skitse af scenen i inddelte sig op på det store lærred for at få alle figurerne i de rigtige steder. det bare giver dig selvtillid til at vide, at alt er på sin formodes at være. den måde alt hvad du behøver at bekymre dig om, er maleriet. her har jeg lagt i alle former med rene farver ud af røret, baseret på den endelige farver temperatur og værdi. gul, appelsiner og lyserøde farver i meget varmeste områder. blues og lilla i det fedeste.


Her er den anden fase. lå i realistiske farver forlader god størrelse stykker af underpainting viser. Jeg plejer enten lå i alle de mørke skygge figurer og derefter alle de lys og varme figurer næste, eller den anden vej rundt. denne gang gik jeg alle lysene først. whats rart om at gøre det på den måde er så kan du omgive lys med darks at Arent til mørke. dette vil give det en rigtig solrig look. huske det eneste sted, der bør virkelig mørkt er under den varme grød, hvor intet lys hoppe omkring. Hvis du arbejder fra dette område og gør det til den mørkeste skygge, skal du bare sørge for, at hver anden skygge er lettere end at area.i 'll færdig med maleriet op i et par timer og tage nogle flere billeder til morgendagens post, når jeg vise dig hvordan det kom ud. oh, BTW det er allerede solgt.


mandag den 14. september 2009

Taenker paa feltet.

Kollikonstruktion: mere overbevisende, end du tror. Fra medicin til kampe for krydderier til cookies til vitaminer til papir flasker, denne blog fremhæver interessante emballage. (Og fordi den er opført deres produkter langt bedre end den almennyttige butik websteder gøre, så tjek det sjove varer fra LA \ 's Time Travel Mart, San Francisco \' s Pirate Supply Store, Brooklyn \ 's superhelte Forsyningsagentur Store og Ann Arbor \ 's Robot Reparation og Supply, tidligere drøftet her på Metafilter.)

tirsdag den 8. september 2009

Præmien

Hvorfor smider Tina tøjet? Og hvem er det, der ønsker at gøre dig interesseret i netop dette? Hvorfor vil de gøre dig dig interesseret i det? hvorfor vil de have dig til at tage billeder af Amager? Hvorfor tilbyder de dig også at være med i en konkurrence, med en rejserelateret præmie på i alt 25.000 kroner? Hvad har dette med "basic" at gøre? Hvad er Amagerbanken egentlig ude på?
Tina smider tøjet og.....

mandag den 7. september 2009

hoest min foerste kaal




Flere billeder tog jeg med min tåget objektivet. I det meste voksede kål, fordi de er så smukke planter. Det er Super Red 80 fra frø fra Johnny's.

Jeg er også voksende Alcosa, en blå grøn savoy type, også fra Johnny's frø.

tirsdag den 1. september 2009

Essential Home Vedligeholdelse


For mange hjem ejere, deres hjem er en drøm, som de har arbejdet hen imod et stykke tid og dermed forbedre den skønhed, at besiddelse er altid afgørende i deres sind. De værdi huset som deres mest prissat besiddelse og dermed opretholdelsen af dette hus altid er en prioritet. Selv i tilfælde af mennesker, som ikke lægger for meget vægt på vedligeholdelse, er det vigtigt, at de giver det lidt tid som ikke-vedligeholdelse af hjemmet kan føre til skader, der kan undertiden være uopretteligt eller kan koste mange penge at rette op på. Korrekt hjem vedligeholdelse gerne murværk, snedkeri, køkken arbejde, interiør remodeling, og kvaliteten maling job øge skønheden i dit hus. Det kan endda øge værdien over en periode så god velbevarede huse altid kræve en bedre pris, at en gennemsnitlig lignende størrelsessorteret hjemme i samme område.

Så langt hjem vedligeholdelse angår, har de faglige selskaber, der deltager i disse, som tager sig af hvert minut detaljer pågældende. Fra de mindste nail bore til de største murværk job eller male værker, de er udstyret til at udføre disse med præcision og selv har kvalitetsstandarder, at de tilslutter sig. Disse tjenester er vigtigt, da de påvirker æstetisk appel af dit hjem til besøgende, samt markedsværdien af dit hjem.

Nogle grundlæggende og væsentlige hjem vedligeholdelse job omfatte snedkeri, gulvbelægning, murværk job samt maling af både exteriors og interiør. Snedkeri ville omfatte nye design til dit hjem inventar, som kan forbedre æstetik af dit hjem og gøre det mere tiltrækkende. Disse skal gøres mindst en gang hver syv til ti år som møbler design tendens til at blive forældet efter et stykke tid og dermed, især hvis du planlægger at sælge dit hjem, er det en god idé, som det nye design får du en bedre pris til dit hjem.

Flooring er et andet aspekt, som generelt behov vedligeholdelse meget regelmæssigt. Skår af fliser, farvning eller endog større revner er fælles i hvert hus efter en periode. Disse behov for at være en tendens straks da forsinkelser kan forværre sådanne defekter og føre til mange flere alvorlige spørgsmål som seepages eller strukturelle problemer, som kan koste mere end forventet, og nogle gange kan endda være farligt. Regelmæssig murværk arbejdspladser omfatter programrettelser af vægge og lofter, der tager sig af små revner på vægge eller samlinger og endda lukning små utætheder, der måtte være dukket op på loftet eller i badeværelser, som normalt er det sted, der er berørt, som følge af fugt-relaterede emner.

Sådanne vedligeholdelse job er bedre udføres af fagfolk inden for dette område, som de er kvalificeret og bedre udrustet til at gøre disse. Selv om valget af den faglige virksomhed, sikrer, at du foretager en grundig undersøgelse af markedet og tage referencer fra folk, der har ansat dem i den seneste tid. Sørg for, at de anvender de bedste teknikker og kvalificeret arbejdskraft til at gøre det job og om muligt finde en ansvarsforsikring til dækning af eventuelle problemer, der kan dukke op senere.

Fællesskaber for en fantastisk måde at leve på Valley Center CA Homes og La Jolla CA Homes

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Ravisankar_Poduval