onsdag den 22. august 2007

Genbank

¨ En stor genbank giver større mulighed for hurtigt at ændre arten til et ændret miljø og eftersom at Afrika har den største genvariation er det afrikanerne der har størst chance for at overleve en miljøkatastrofe. En stor genvariation medfører øget chance for at verdens dummeste og verdens mest intelligent mand befinder sig i Afrika.

At mennesket har en udsædvanlig stor genbank er lig med at ethvert gen i findes i forskellige udgaver og det skyldes at mennesket lever i mange og meget forskellige miljøer. For øvrigt er genvariant hvide mennesker opstået ved en mutationsfejl i et enkelt gen som påvirker hud pigmentet melanin. I områder uden meget sol stråling giver denne mutation en selektionsfordel ved at solstråler ikke afvises så kraftigt og derfor kan de hvide ved hjælp af sollys danne mere vitamin D.

I områder med meget sol er denne mutation ufordelagtig og hvide mennesker får relativt hyppigt sol hudkræft. Herimod er melanin mutationen fordelagtig i Nordlige områder som er fattige på sol og vitaminer.

Det er tåbeligt at være racist overfor det modsatte køn, hvor forskel er relativ stor. Men ekstra tåbeligt at være racist når forskel kun er hudfarve og kultur. Men facts preller desværre ofte af på følelser.


Håndværker - colic-help - skateboard - rfp - invest