søndag den 12. april 2009

Den Gyllenhaal Guide til "Goere en indgang '

Det handler om denne tid i aften, at vi får vind i Jake og Reese shopping og spise en anden europæisk hovedstad tørt på deres whistlestop »Se 5 byer i 5 dage 'bustur (minus coach). Men jeg skal chance en stilling, men der er altid en risiko for, at det vil blive afbrudt af den temmelig himmelske syne Jake Gyllenhaal spise en chokolade mousse i Bruxelles.


Denne aften vil jeg undersøge, kort en kunst at alle moviestars skal forfine, hvis de skal stige til stjernernes højder eller gøre en indgang. Ingen tvivl lært meget, på alle 'kvalifikationer nr. Movie Star bør ikke' aften klasse i Los Angeles, det er kunsten at få ind og ud af en bil så hurtigt og - ideelt set - som decorously som muligt for at komme ind i Premiere, komme ind i hotel, kommer i den part, komme ud af den part, komme ud af det medicinske center, uanset distraktion eller hindring.

Utvivlsomt er mange af os kan stadig huske, at tidspunktet, år siden, Jake og Kirsten venstre en begivenhed for at gå til deres bil og Jake blev tabt - fører til en klodset Jake-ringer til samling af både Kirsten og livvagter før Jake blev hentet og chucked i bilen.



Det er en kendsgerning, der vides at ingen at dette afterparty bil etikette faux pas urolige Jake i det omfang, at han nu er sikker på, at han aldrig nogensinde miss en bil, selv en taxa.


Og endnu, Jake's efterfølgende rejse mod det perfekte udgangstoldstedet eller indrejse fra / i et køretøj ikke har været uden dens tilbageslag - tænk tilbage til februar 2007, når Jake's exit fra et køretøj til et tv udseende var på bekostning af en faldt og smadrede cellphone.


Af oktober 2007 i Toronto, Jake viste forståelse hast i hans ankomst til George Clooney's bash. Jake's exit fra bilen var så påfaldende, at det blev betragtet bliver timeout med mere end et par hjælpere til den berømte og det er stadig holdes som tiden til at slå til alle nye stjerner sigter mod at forlade deres præg på Toronto.



I Rom, vi så Jake og Reese's exit fra en butik i bilen hæmmes af en ingen tvivl velmenende assistent, der ikke havde nogen idé om, hvordan man bør eller ikke bør anvende en paraply. Det er rigtigt at holde en stjerne fra de elementer, men ikke i det omfang, de har til at stå i regnen udsat i ti minutter, mens du arbejder ud af, hvilke af de små skarpe bits af metal til at trykke på for at deflatere damn ting. Dette er gjort endnu sværere, når det, som her, den beskytter har to stjerner for at beskytte mens kun at have en paraply. Det er en stor paraply, men det er ikke så stor.


Jeg opdage et mønster - det viser sig, at Jake er på sit højeste top form, når den udenlandske jord. Denne gang, vi ser tilbage til Paris 2008, hvor Jake blev set excelling ikke én gang, men to gange. Hans præstationer var så godt, fik et touch til hætten fra en doorman der har set det så mange gange i årenes løb, men ikke denne gode.




Du må ikke forsøge at genskabe denne adfærd derhjemme - Jake Gyllenhaal er en professionel aktør og har haft års træning.

Indeholder billeder fra IHJ.