onsdag den 28. oktober 2009

onsdag den 21. oktober 2009

garden update

- Late Blight ramt mit hjem tomater i går. The New Girl og Orange Blossom anlæg er stærkt inficeret. Andre OK hidtil. Jeg plukke frugterne nu, så snart de viser en rød til at modnes indenfor.
- Funny hvordan nogle af mine auberginer og peberfrugter rådner. Planterne ser OK. Jeg tænkte, om den sene blight. Jeg tænker det nok er, men jeg læser, at det er usædvanligt. Hmmm.
- Jeg tog alle mine popcorn - omkring 50 ører! (Jeg skal nok få et godt regne med snart.) Dens venter på at blive uden skal og hænges til tørre. Jeg ser frem til at have det hængende i køkkenet.
- Jeg har et par store skåle af grøntsager og venter på mig på køkkenbord. En ægte tegn på sensommeren. Det vil gøre et godt parti af rød sauce. Dette år vil blive tungere på gulerødder, løg, og Græskar og lysere på tomater, men lækker ingen tvivl.
- Jeg har plukket 4 eller 5 store butternuts hidtil. Jeg er nødt til at huske at bringe store stærke poser med mig, når jeg går i haven i disse dage.
- Min Chioggia roer var blege, næsten hvide indeni sidste gang, jeg kogte dem. Og ikke så sød som sidste år. Skuffende. Jeg tror, jeg lader dem blive for stor. Jeg var ikke klar over dette ville ske. Eller måske noget at gøre med det våde vejr?
- Min græskar bliver store. To Big Rock og flere Jarrahdale's. Jeg hørte på TV, at mange kommercielle avlere har meget små græskar i år på grund kølige tidlige sommer vejr. Jeg regner mig heldig.

søndag den 18. oktober 2009

Hvem er den fyr med den underlige grine?

Greetings from Cincinnati. Her er svarene på nogle af dine fredag spørgsmål.

Velvet Goldmine undrede denne sidste uge:

Jeg ved, at selv viser udfyldes, før et levende publikum til tider brugt til at \ "forsøde \" dem med optageren griner. Men der er denne ene mands latter, at du hører om tonsvis af shows fra 70'erne, fra MTM til Taxa. Du kender en jeg mener? Først er der en opskræmt \ "Haw! \" Som den setup kommer i gang, så dette udvidede \ "Haw Haw Haw ... \", når vittighed når sit højdepunkt.

Hvorfor i alverden vil de fortsætte med at bruge denne velkendte, selv irriterende grine? Og ved et tilfælde var det den samme fyr på alle de tapings - siger, en superfan, eller en selvstændig imponeret forfatter - hvorfor var han ikke mundkurv på?

Dette er mindre af et svar end en bekræftelse. Som flere mennesker med rette er nævnt i bemærkningerne afsnit, den særprægede griner du hører tilhører James L. Brooks (billedet ovenfor). Det er mindre irriterende, når du indser at de er ægte. Og når han griner af noget, jeg har sagt eller skrevet, det er ren musik.

Der er også to meget karakteristisk grinede på de sidste syv år af CHEERS. Phoef Sutton og Bill Steinkellner. Jeg kan ikke beskrive dem, men se nogen episode fra midten og senere år, og vil du vide, hvad jeg mener.

Jim Stickford spørger:

Hvad er proceduren for at beslutte, hvad særlig linje for at bruge. Jeg så Carl Reiner i et interview år siden og han sagde en af de grunde, han opholdt sig i digterens plads til dit show af shows var, at han kunne skrive, hvilket var et bud aftale i dagene før computere og kopimaskiner. Når forfattere kastede ud linjer, Carl tog den, han holdt mest af, og skrevet det i.

Er der en procedure? Er det besluttet af show runner? Vil du stemme om det?

Det er enten showrunner eller den person, der er udpeget til at køre i stuen i showrunner fravær. Nogen skal have det sidste ord ellers har du den scene i Godzilla med alle de mennesker, der løber gennem gaderne forrykte. Skønt, vent et øjeblik. Det er ligesom at normalt.

Fra Jaime J. Weinman:

Foretrækker du at skrive sitcom episoder med et tag før den afsluttende credits (M * A * S * H) eller episoder, der ikke har tags og ende episoden med den anden handling (Cheers)?

Også, hvad er begrundelsen for at have tags eller ikke har tags: Er det normalt netværk politik (som i 80'erne, da næsten ingen af NBC's sitcoms brugte tags), eller er det nogle gange showrunner's beslutning?

Tags er de små to minutter scener i slutningen af sitcoms. De tjener det formål at belønne de fremviser for ophold gennem de sidste stedet pause. Nogle viser har dem, andre gør ikke. Det afhænger af deres format og brug af deres netværk. Der synes at være mindre i dag, som net kommer mere til en tre-act-format - igen, alt sammen i kampen for publikum vedligeholdelse ingen i kampen for bedre historiefortælling.

Jeg foretrækker at skrive tags til teasere vi ansat på CHEERS. Mindst med tags, du kunne trække på indhold, der er etableret i den episode, og bare en call-back. Teasere var helt uafhængig af den historie, der fulgte. Charles Brothers troede det ville være nye og bidrage til at skabe en verden af baren. De var ret selvfølgelig, men teasere var en tæve til at trække sig ud af vores røv hver uge.

Hvad er dit spørgsmål???

fredag den 9. oktober 2009

Udskiftning Shower Faucets - Undgaa Faelder - faa ekspertraadgivning

Det er den samme gamle historie om igen. Den drop-dryp saga om dine bruserarmatur truer med at klippe båden. Træt af de utallige fitful anfald af søvn, har du sat alle stopper med at reparere denne elendige stativ. Men til ingen nytte. Den konstant, og nu ekstremt rivning lækage, har forliste kaos i dit liv.

Nu, før du begynder at lyde som hovedperson i en Shakespeares tragedie, du må hellere sætte en stopper for denne Himalaya kamp. Og hvordan kan man opnå det? Er erstatning bruserarmatur lyde som en plausibel løsning? Det kan være musik i ørerne på vandhanen producenter og leverandører, men det er den eneste måde du kan nyde den sjæl-omrøring tavshed Øder forfra.

Otte tips, der dæmper Bekymringer

Men erstatter en gammel bruserarmatur er ikke noget, at man hilser hoverende. Og begrundelsen for denne form for ængstelse er ikke at risible også. Muligheden for udskiftning af ventilen fra bag væggen eller gennem skab eller endda en ændring i surround er nok til at punktere den optimisme af en garvet veteran.

Men tingene er ikke så kompliceret som de synes. Her er et par tip, der let dine bekymringer en hel del:

Du må ikke vælge den nye vandhane i al hast. Husk at sige, størrelse ligegyldigt? Være helt klar over målingen af huller til stativ. Tag den gamle hane sammen, når man vove sig ud for at købe den nye. Stilen er ikke noget du kan være helt nonchalant om enten. Sørg for, at den nye stativ lykkes at få dig ud af din blålys. Betjeningsvejledningen skal behandles som den hellige gral. Følg det religiøst. Mens der beskæftiger sig med, at genstridige gamle vandhane, så sørg for din indsats er dygtigt understøttes af de rette værktøjer. Så en rørtang bruges kun rør. Skift fra jernrør til kobber eller plast er en smart valg, da de kommer uden nogen form for gevind. Mens badekar har en to-ventil vandhane forsamling, en to-ventil bruser samling er fælles plads blandt brusere. Det betyder, at installationen af vandhanen er afmonteret fra vandhaner, der leverer vand. Men den indre mekanisme af kar og bruserarmatur samlinger er forbavsende ens, der er monteret i dræn.

Med vandhane udskiftes, må du hellere vænne dig til den tavshed, der giver genlyd fra alle porer.

Få mere at vide nøjagtigt, hvordan man genererer 100's eller endog 1000's af positivt * BRILLIANT * Bathroom Remodeling ideer ... FAST! Og her er 25 Dirt Cheap Home Improvement Ideer, der kan øge værdien af dit hjem med flere $ 1000's ...