fredag den 9. oktober 2009

Udskiftning Shower Faucets - Undgaa Faelder - faa ekspertraadgivning

Det er den samme gamle historie om igen. Den drop-dryp saga om dine bruserarmatur truer med at klippe båden. Træt af de utallige fitful anfald af søvn, har du sat alle stopper med at reparere denne elendige stativ. Men til ingen nytte. Den konstant, og nu ekstremt rivning lækage, har forliste kaos i dit liv.

Nu, før du begynder at lyde som hovedperson i en Shakespeares tragedie, du må hellere sætte en stopper for denne Himalaya kamp. Og hvordan kan man opnå det? Er erstatning bruserarmatur lyde som en plausibel løsning? Det kan være musik i ørerne på vandhanen producenter og leverandører, men det er den eneste måde du kan nyde den sjæl-omrøring tavshed Øder forfra.

Otte tips, der dæmper Bekymringer

Men erstatter en gammel bruserarmatur er ikke noget, at man hilser hoverende. Og begrundelsen for denne form for ængstelse er ikke at risible også. Muligheden for udskiftning af ventilen fra bag væggen eller gennem skab eller endda en ændring i surround er nok til at punktere den optimisme af en garvet veteran.

Men tingene er ikke så kompliceret som de synes. Her er et par tip, der let dine bekymringer en hel del:

Du må ikke vælge den nye vandhane i al hast. Husk at sige, størrelse ligegyldigt? Være helt klar over målingen af huller til stativ. Tag den gamle hane sammen, når man vove sig ud for at købe den nye. Stilen er ikke noget du kan være helt nonchalant om enten. Sørg for, at den nye stativ lykkes at få dig ud af din blålys. Betjeningsvejledningen skal behandles som den hellige gral. Følg det religiøst. Mens der beskæftiger sig med, at genstridige gamle vandhane, så sørg for din indsats er dygtigt understøttes af de rette værktøjer. Så en rørtang bruges kun rør. Skift fra jernrør til kobber eller plast er en smart valg, da de kommer uden nogen form for gevind. Mens badekar har en to-ventil vandhane forsamling, en to-ventil bruser samling er fælles plads blandt brusere. Det betyder, at installationen af vandhanen er afmonteret fra vandhaner, der leverer vand. Men den indre mekanisme af kar og bruserarmatur samlinger er forbavsende ens, der er monteret i dræn.

Med vandhane udskiftes, må du hellere vænne dig til den tavshed, der giver genlyd fra alle porer.

Få mere at vide nøjagtigt, hvordan man genererer 100's eller endog 1000's af positivt * BRILLIANT * Bathroom Remodeling ideer ... FAST! Og her er 25 Dirt Cheap Home Improvement Ideer, der kan øge værdien af dit hjem med flere $ 1000's ...