mandag den 30. august 2010

Gendannelse en Antique Crank Kaffe Grinder

I dagene før folk brugte $ 4 om en kop kaffe, de brygget deres egen kaffe derhjemme med præ-formalet kaffe fra stål dåser. I dagene før pre-formalet kaffe fra stål dåser, mennesker jorden deres egen kaffe i smarte elektriske kaffemøller. Og i dag, før folk brugt elektrisk kaffemøller, de jorden deres egen med hånden håndsving kaffemøller. Disse smukke træ og metal tingester var almindelige i køkkener rundt omkring i USA og Europa. Den eneste gang du ser dem i disse dage er at skabe stemning i spisende gæster og restauranter. Jeg har været på udkig efter en vinkelsliber som denne for et stykke tid. Ingen elektricitet og der kræves ingen batterier. Og sidste weekend var jeg heldig nok til at finde en for $ 20 på en antik butik.

Denne enhed er lavet af Zassenhaus i Tyskland, hvor de stadig gøre hånd krumtappens kaffemøller. De er kunstværker så meget som de er funktionelle, med priser for at matche. Denne enhed er nok egentlig ikke den gamle, som det hedder \ "Tyskland \" i bunden i stedet for øst eller vest Tyskland. Virksomheden har eksisteret siden 1867, men jeg vil vædde denne blev foretaget efter faldet af Berlinmuren, da den ikke ligne en før krigen mølle. Selv om træet er i stor tilstand, det mechanicals var temmelig rustne. Det ligner nogen har forsøgt at vaske indefra og ikke tørre ud formalingen burs. I modsætning til næsten alt lavet i disse dage, blev denne mølle beregnet til at være let at adskille, reparere og samle. Fjernelse af låget var lige så nemt som fire skruer på toppen af enheden og to på siderne.
Hvad hilste mig på indersiden var en rusten rod af stål. Selvom alt stadig arbejdede, ville jeg ikke lyst til at drikke kaffe efter det blev kørt gennem disse rustne burs.
Jeg tog ud hele ordningen, rengøres alt med metal polish og en tandbørste og så tørrede alt forsigtigt med en køkkenrulle. En lille skrubbe gør underværker. Enheden var bemærkelsesværdigt nemt at demontere. Bare et par træskruer holder hele sammen.
Næsten alt fremstilles i dag er lavet til at holde i et par år og blive slynget væk. Højere kvalitet forbrugsgoder har til formål at holde hele livet, men er sjældent beregnet til at blive serviceret, når noget går galt. Men denne mølle var let at tage fra hinanden, let at rengøre og nem at sætte sammen igen. Og det gør lækker kaffe!

fredag den 20. august 2010

Dining af Design New York 2010


Jeg deltog i Architectural Digest Home Design Vis sidste torsdag og brugte fem herlige timer perusing støtteben, udstillinger og den altid undtagelsen Dining Ved Design begivenhed, som blev holdt sideløbende med AD Show.

Dining Ved Design er underskriften fundraising begivenhed for Diffa (Design Industries For Fighting AIDS), en national begivenhed, der finder sted over hele landet. Det er ikke en tur begivenhed, hver værtsby mounts eget show med lokale designere og en lokal AIDS pleje relateret sponsorering organisation. En meget kær ven af mine døde for 20 år siden i næste måned af aids, før der var mange af disse typer af organisationer eller offentlige accept af personer med hiv / aids, så det er en årsag nær og kær mit hjerte.

The New York Showet var fantastisk, lad mig bare sige. Min kammerat Rob kom med mig, og han var ikke alt for begejstret ved udsigten til en flok spisebord indstillinger, men hans sind var helt sikkert ændret sig her!

Jeg håber du nyder mit foto tour. Jeg anbefaler at klikke på billederne for større og mere detaljeret, synspunkter.

Denne røde bord var meget svære at fotografere - men virkelig dramatisk!

The New York Times. Ann Marie Desalvo designs.

Blandingen af stole og polstret vægge var standouts her.
Arkitektonisk Digest. Design af Moore & Giles.

Vi troede alle bånd, herunder Blue Ribbon på bordet var en sød touch.
Ralph Lauren Home
Jeg elskede denne Kravet plads med alle de stoffer og farver. Alle stolene kan skydes helt under bordet.
Kravet, Inc.
Denne tabel var stor stemning, og jeg elskede bordpladen detaljer (2. pic)
Bradley Stephens
Bradley Stephens
Goil Amornvivat af Top Design Sæson 1 gjorde det \ "telefon \" tabellen. Cute! Goil sendte mig denne pic - mine var ikke der hvor nær så god!

Goil Amornvivat og Thomas Morbitzer for Tug Studios. Foto høflighed af Tug Studios.
Jeg elskede den lille krystaller hængende midt i streamere. Nogle slags tændte monofiliment blandet i ville have været rigtig cool.
Eric Warner for Aesthete. Ltd
Denne Disney bordet stod en masse søde Disney vandelskrav, men ingen formåede at dukke op i billedet.
Cappellini og Walt Disney Signature

Jesgordon / Properfun
Der var en hel del af New York designstuderende tabeller, der var fantastisk, og jeg elskede at de var en del af showet.
Studerende fra Pratt Institute. Mentor: Marc Blackwell
Dette var en af mine favorit borde, for gennemførelsen af muren behandling. Den visuelle detaljer var fantastisk.
Studerende fra New York School of Interior Design. Mentor: Michael Tavano

Studerende fra School of Visual Arts. Mentor: Miles Redd

Studerende på NYU: Tisch School of the Arts Drama afdeling Mentor: David Rockwell
Og her var en anden fantastisk væg og loft behandling. Kind of mindede mig om en Robert Sabuda pop-up bog.
Studerende fra Fashion Institute of Technology. Mentor: David Stark
Den Poggenpohl tabellen var langt smukkere i virkeligheden.
MMPI designet af Poggenpohl med Harry J. Danielle
Jeg elskede pladen, men kunne ikke lide at bænke (ikke vist) sagde \ "Kunstnerisk Tile \" på hver enkelt. Syntes lidt reklame overkill.
Kunstnerisk Tile af Vicente Wolf, VW Home
Fab.

Marc Blackwell New York
Jeg husker ikke at tage dette billede, men jeg elsker det!
Carini Lang. Design af Joseph Carini
Dette design har ikke rigtig læst godt personligt eller på billedet. Jeg tror, at bordet var for lys ud for den svagt oplyste rum og kontrasten for stor.
Razortoothdesign
Elskede New York Design Center havde en bloggers tabel. Så meget sjov og mødte Laura Newman i pressen Wit, som havde interviewet mig et par måneder siden.

New York Design Center
Dette var en af mine favoritter for den fantasi appel.
Continental Airlines. Design af David Beahm Design

Jeg vil også gerne denne techno bord ved Benjamin Moore. Mens meget kommerciel, det var stadig vittig og godt udført.
Benjamin Moore. Design af David Stark
Og elskede \ "iPod \" kandelabre!


Alle fotos af Linda Merrill medmindre andet er angivet.







Abonner på:: Surroundings::

lørdag den 14. august 2010

Yardlicious

Nu, hvor afgiften sæson er slut, dronningen har hendes weekender tilbage. Og når hun har sin weekender produktiviteten på Rækkehus opfanger tidobbelte. På lørdag gik vi og tog nogle obnoxiously orange maling til bagdøren. Selv om der på den despot fandt vi en ufærdig Adirondack stol for $ 30 og besluttede også at male det klamt orange.



Den sidste måned eller så vi har købt mere gryder, en fem sektionsporte lounge og en cantilever paraply fra Ikea, og havde mine forældre snag nogle puder til lounger. Vi har endda færdiggjort senge og lavede en lille kattebakke ud af ært grus til Wally. Jeg var bekymret, jeg havde bare spildt min tid, men indtil videre bruger han bakken område, der udelukkende. Værftet er virkelig på udkig snazzy. Så snazzy at iPhone pics ikke vil gøre det retfærdighed. Indtil jeg komme ud med mine uber-cam jeg har tænkt mig at vise, er billeder af orangeness. :-)

torsdag den 5. august 2010

Pelikan-lager Salg 2009

Pelikan bør afgjort sende flyers til alle sine aktionærer om alle indgående lagre. Jeg har aldrig kendskab til en sådan begivenhed, indtil jeg tilfældigvis så den på TheStar avisen i går nat.

Jeg har længe ønsket at få mig en ordentlig Pelikan pen, fordi min nuværende holder ikke på mig med sine løst afstemmes hætte.

Mig og min bror nåede Puchong omkring 9:00 + derefter stoppede vi ved i nogle restaurant have vores morgenmad. PappaRich sucks fordi tilsyneladende er der ingen morgenmad sæt. Jeg har brug for at punge ud med ekstra bukke ved at lade hver post for én efter én. Det stinker.

Vi ankom til Pelikan lager omkring kl.10.30. De rent faktisk brugte deres cafeteria som mødested for dette salg. Nå, ikke rigtig så overfyldte som nogle af lageret salg jeg været til, men stadig jeg har nogle svært ved at forsøge at presse mig selv i nogle af de boothes. En af de nedsatte bin blev tømt, ikke sikker på, hvad lækkerier var der før er øde.





Du afhente de emner, du ønsker at købe, så du går til kassen boder. Når de enkelte punkter blive kontrolleret i betaling listen, kan du gå videre til betaling imødegå og løse den en gang for alle. Se betaling tællere nedenfor?



Jeg fik mig en Pelikan Tradition R215 Rollerball Pen og en K7 pen sammen med nogle refills. Det koster mig tæt på RM300. En ting at kommentere, er, at den højere ende produktlinjer udstillingsmontre under salget er temmelig begrænset. R215 leveres med 3 års garanti.





Alle mine plyndrede varer er inde i dette billede: D



De samlede skader er RM600 for dagen, Pyha ....