mandag den 28. december 2009

En Cameo af Lawrence

En del af det kaos lørdag bragte en tidlig morgen telefonopkald: Det var Lawrence. Hans kones operation var gået godt, og hun fortsætter med at komme til hægterne. Hun er godt nok, at han kunne slippe for et par timer til at levere nogle materialer til et job, han laver i St. Louis. Han spekulerede på, om han kunne stoppe ved en vej til at falde ned af en stikprøve af rammen stykker han havde skåret i skuffen forsider. Han ønsker at sikre det passer inden opskæring \ "rigtige \" plader.

Jeg troede ikke, at vi ville være hjemme, når han kom fra, men vi var stadig et par minutter fra at forlade, når han trak op. Han bragte det stykke inde og ind i køkkenet. Han havde brugt sin router - med en dado smule - til at bygge en kant, der ville afholde et beadboard panel på plads, samtidig med at glide over de eksisterende rejst panelet skuffer. Han var tilfreds med det samlede pasform.

Dette er næppe det færdige produkt, men jeg tror, du kan få den idé.

Ideelt set, vil han være tilbage efter Thanksgiving med kant stykker, og vi kan samle og anvende dem derefter. Han tror, hans kone vil være godt nok til at stå på egne for dagen inden da. Han kan afslutte skære skuffen front rammer i mellemtiden. (Når vi færdige med carport projektet i slutningen af september, vil jeg læsset ham op med den fyr brædder, der skal skæres i skuffen fronter.)


Jeg ville ønske jeg havde haft mulighed for at male dem først, da de havde allerede har et lag maling på dem at gå op.

Oh well. Et andet job på to-do liste! Lige nu er jeg nødt til at arbejde på omskoling mit fokus og på at færdiggøre badeværelset.

fredag den 18. december 2009

Den nyeste trend i Koekkenapparater

Opvarmning og afkøling skuffer ikke, at nye, men det kan være du har stadig ikke opdaget, hvor godt de er: Emhætter holde tællere overskueligt ved at stille et areal til at gemme tilberedt mad ... [[Det er et indhold resumé kun. Besøg min hjemmeside for fuld links, andet indhold, og meget mere! ]]

torsdag den 10. december 2009

Blue Dancer


10x10 olie på plade

Jeg vil gøre en treenighed af balletdansere og begyndte at arbejde ud idéer i dag. Dette vil være til rådighed, når jeg har besluttet, om de større arbejde. Making blå kødet er vanvittigt sjovt. Altid god til at skubbe til side \ "hvad der skal være \" og male, hvad der er i mit sind.

I'm off for Calvert nu at nyde deres historiske weekend arrangementer og til at møde nogle kunstner venner, som jeg har kendt kun i e-mail. Lørdag vil være en hel dag. Min Rejsefælle, V. ... Vaughan skal undervise en tidlig værksted, og jeg er sikker på, at hun vil anspore mig i stigende før daggry for at male med hende.
Senere på dagen vil vi være på den victorianske Te (V maleri, jeg drikker stærkt) og så lørdag aften jeg vil være maler galla-begivenhed. I'm forestille \ "Moulin Rouge. \"
Vores værker fra te og bolden vil blive bortauktioneret på bolden midtvejs i aften. Spændende ting!

fredag den 4. december 2009

Back To School SALG


Det er allerede, at tiden igen .. tilbage til skolen .. tid til at få nogle nye redskaber .. kjole til at imponere .. kontakten tilbage til skolen salget starter i morgen og går indtil mandag Sept 07th. Alt i butikken er ingen skat. Hvis du køber 3 eller flere emner, som du får 20% rabat. Skate hardgoods er ikke en del af salget.

Mandag den 7 september, da det er en ferie, vi har en særlig salg. Vi er ikke frigive oplysninger om salg, men du kender dets vil være noget godt. Du er nødt til at komme til at se, hvad der er op. Den timers drift på mandag vil blive 11 til 7, og begge steder vil være åben.

Har en sikker lang weekend og held og lykke at få dem A +++++

CHEERS

SWITCH FAM

lørdag den 28. november 2009

Mystery Photo - 09.24.09


\ "Før og efter Serie: Raleigh Durham Highway 70, 01.02.53 \"
(Courtesy The Herald Sun-avis)

Update:

Her er en anden, senere foto af samme kryds:


1962.
(Courtesy Wayne Henderson)

lørdag den 21. november 2009

Fra lys til moerke

1 [] Bløde, fine skyer af cashmere, færdig. Så utroligt let, og sådan en smukt enkel strik.

2 [] Rester af chokolade linned, et nyt skift kjole til sommer for mig fra Robe Rouge bogen. Den linned behov for at blødgøre, og så vil det være »bare lige«. Vi har slebet ned lille Ikea tabellen børnene bruge til at tegne og spise på, og nu har en vidunderlig falmet sandblæst føler, at det, selv om tegninger og kruseduller har nu næsten væk, bare rester og skygger af dem tilbage.

3 [] Stærkt lys kaste skygger og mørke kroge mod strålende skårene af lys kører gennem huset nu, og 2 katte efter den rundt.

Fra lys til mørke.

søndag den 15. november 2009

lørdag den 7. november 2009

Optaelling afsloerer udslettelse trussel

Næsten 10% af World \ 's pattedyr, fugle, krybdyr, padder og fisk er truet af udryddelse, siger en australsk rapport.

Dyrene ansigt trusler, herunder tab af levesteder og klimaændringer.

Rapporten kommer fra Australien \ 's Biological Resources Study, et projekt, der sigter mod at dokumentere alle planetens \' s kendte dyre-og plantearter.

Undersøgelsen viste, at næsten 1% af World \ 's 1,9 millioner klassificeret arter er truet.

Dette omfattede 9,2% af større vertebrater.

Offentliggørelsen, antal levende arter i Australien og verden, er en del af en større indsats for at dokumentere hele planeten \ 's dyre-og planteliv.

Det siges, at 20% af pattedyr er truede, som var 12% procent af fugle og 29% af padderne.

Næsten 5% af krybdyr blev betragtet som truet, sammen med 4% af fiskearter.

Peter Garrett, australske minister for miljø, kulturarv og kunst, sagde: "Vi har brug for dette væsentlige oplysninger til at gøre et bedre job i forvaltningen af vores biodiversitet mod truslen om invasive arter, tab af levesteder og klimaændringer."

Hr. Garrett også annonceret et partnerskab mellem den australske Biological Resources Study, og det mineselskab BHP Billiton at navngive og beskrive 500 rev arter i løbet af de næste tre år.

onsdag den 28. oktober 2009

onsdag den 21. oktober 2009

garden update

- Late Blight ramt mit hjem tomater i går. The New Girl og Orange Blossom anlæg er stærkt inficeret. Andre OK hidtil. Jeg plukke frugterne nu, så snart de viser en rød til at modnes indenfor.
- Funny hvordan nogle af mine auberginer og peberfrugter rådner. Planterne ser OK. Jeg tænkte, om den sene blight. Jeg tænker det nok er, men jeg læser, at det er usædvanligt. Hmmm.
- Jeg tog alle mine popcorn - omkring 50 ører! (Jeg skal nok få et godt regne med snart.) Dens venter på at blive uden skal og hænges til tørre. Jeg ser frem til at have det hængende i køkkenet.
- Jeg har et par store skåle af grøntsager og venter på mig på køkkenbord. En ægte tegn på sensommeren. Det vil gøre et godt parti af rød sauce. Dette år vil blive tungere på gulerødder, løg, og Græskar og lysere på tomater, men lækker ingen tvivl.
- Jeg har plukket 4 eller 5 store butternuts hidtil. Jeg er nødt til at huske at bringe store stærke poser med mig, når jeg går i haven i disse dage.
- Min Chioggia roer var blege, næsten hvide indeni sidste gang, jeg kogte dem. Og ikke så sød som sidste år. Skuffende. Jeg tror, jeg lader dem blive for stor. Jeg var ikke klar over dette ville ske. Eller måske noget at gøre med det våde vejr?
- Min græskar bliver store. To Big Rock og flere Jarrahdale's. Jeg hørte på TV, at mange kommercielle avlere har meget små græskar i år på grund kølige tidlige sommer vejr. Jeg regner mig heldig.

søndag den 18. oktober 2009

Hvem er den fyr med den underlige grine?

Greetings from Cincinnati. Her er svarene på nogle af dine fredag spørgsmål.

Velvet Goldmine undrede denne sidste uge:

Jeg ved, at selv viser udfyldes, før et levende publikum til tider brugt til at \ "forsøde \" dem med optageren griner. Men der er denne ene mands latter, at du hører om tonsvis af shows fra 70'erne, fra MTM til Taxa. Du kender en jeg mener? Først er der en opskræmt \ "Haw! \" Som den setup kommer i gang, så dette udvidede \ "Haw Haw Haw ... \", når vittighed når sit højdepunkt.

Hvorfor i alverden vil de fortsætte med at bruge denne velkendte, selv irriterende grine? Og ved et tilfælde var det den samme fyr på alle de tapings - siger, en superfan, eller en selvstændig imponeret forfatter - hvorfor var han ikke mundkurv på?

Dette er mindre af et svar end en bekræftelse. Som flere mennesker med rette er nævnt i bemærkningerne afsnit, den særprægede griner du hører tilhører James L. Brooks (billedet ovenfor). Det er mindre irriterende, når du indser at de er ægte. Og når han griner af noget, jeg har sagt eller skrevet, det er ren musik.

Der er også to meget karakteristisk grinede på de sidste syv år af CHEERS. Phoef Sutton og Bill Steinkellner. Jeg kan ikke beskrive dem, men se nogen episode fra midten og senere år, og vil du vide, hvad jeg mener.

Jim Stickford spørger:

Hvad er proceduren for at beslutte, hvad særlig linje for at bruge. Jeg så Carl Reiner i et interview år siden og han sagde en af de grunde, han opholdt sig i digterens plads til dit show af shows var, at han kunne skrive, hvilket var et bud aftale i dagene før computere og kopimaskiner. Når forfattere kastede ud linjer, Carl tog den, han holdt mest af, og skrevet det i.

Er der en procedure? Er det besluttet af show runner? Vil du stemme om det?

Det er enten showrunner eller den person, der er udpeget til at køre i stuen i showrunner fravær. Nogen skal have det sidste ord ellers har du den scene i Godzilla med alle de mennesker, der løber gennem gaderne forrykte. Skønt, vent et øjeblik. Det er ligesom at normalt.

Fra Jaime J. Weinman:

Foretrækker du at skrive sitcom episoder med et tag før den afsluttende credits (M * A * S * H) eller episoder, der ikke har tags og ende episoden med den anden handling (Cheers)?

Også, hvad er begrundelsen for at have tags eller ikke har tags: Er det normalt netværk politik (som i 80'erne, da næsten ingen af NBC's sitcoms brugte tags), eller er det nogle gange showrunner's beslutning?

Tags er de små to minutter scener i slutningen af sitcoms. De tjener det formål at belønne de fremviser for ophold gennem de sidste stedet pause. Nogle viser har dem, andre gør ikke. Det afhænger af deres format og brug af deres netværk. Der synes at være mindre i dag, som net kommer mere til en tre-act-format - igen, alt sammen i kampen for publikum vedligeholdelse ingen i kampen for bedre historiefortælling.

Jeg foretrækker at skrive tags til teasere vi ansat på CHEERS. Mindst med tags, du kunne trække på indhold, der er etableret i den episode, og bare en call-back. Teasere var helt uafhængig af den historie, der fulgte. Charles Brothers troede det ville være nye og bidrage til at skabe en verden af baren. De var ret selvfølgelig, men teasere var en tæve til at trække sig ud af vores røv hver uge.

Hvad er dit spørgsmål???

fredag den 9. oktober 2009

Udskiftning Shower Faucets - Undgaa Faelder - faa ekspertraadgivning

Det er den samme gamle historie om igen. Den drop-dryp saga om dine bruserarmatur truer med at klippe båden. Træt af de utallige fitful anfald af søvn, har du sat alle stopper med at reparere denne elendige stativ. Men til ingen nytte. Den konstant, og nu ekstremt rivning lækage, har forliste kaos i dit liv.

Nu, før du begynder at lyde som hovedperson i en Shakespeares tragedie, du må hellere sætte en stopper for denne Himalaya kamp. Og hvordan kan man opnå det? Er erstatning bruserarmatur lyde som en plausibel løsning? Det kan være musik i ørerne på vandhanen producenter og leverandører, men det er den eneste måde du kan nyde den sjæl-omrøring tavshed Øder forfra.

Otte tips, der dæmper Bekymringer

Men erstatter en gammel bruserarmatur er ikke noget, at man hilser hoverende. Og begrundelsen for denne form for ængstelse er ikke at risible også. Muligheden for udskiftning af ventilen fra bag væggen eller gennem skab eller endda en ændring i surround er nok til at punktere den optimisme af en garvet veteran.

Men tingene er ikke så kompliceret som de synes. Her er et par tip, der let dine bekymringer en hel del:

Du må ikke vælge den nye vandhane i al hast. Husk at sige, størrelse ligegyldigt? Være helt klar over målingen af huller til stativ. Tag den gamle hane sammen, når man vove sig ud for at købe den nye. Stilen er ikke noget du kan være helt nonchalant om enten. Sørg for, at den nye stativ lykkes at få dig ud af din blålys. Betjeningsvejledningen skal behandles som den hellige gral. Følg det religiøst. Mens der beskæftiger sig med, at genstridige gamle vandhane, så sørg for din indsats er dygtigt understøttes af de rette værktøjer. Så en rørtang bruges kun rør. Skift fra jernrør til kobber eller plast er en smart valg, da de kommer uden nogen form for gevind. Mens badekar har en to-ventil vandhane forsamling, en to-ventil bruser samling er fælles plads blandt brusere. Det betyder, at installationen af vandhanen er afmonteret fra vandhaner, der leverer vand. Men den indre mekanisme af kar og bruserarmatur samlinger er forbavsende ens, der er monteret i dræn.

Med vandhane udskiftes, må du hellere vænne dig til den tavshed, der giver genlyd fra alle porer.

Få mere at vide nøjagtigt, hvordan man genererer 100's eller endog 1000's af positivt * BRILLIANT * Bathroom Remodeling ideer ... FAST! Og her er 25 Dirt Cheap Home Improvement Ideer, der kan øge værdien af dit hjem med flere $ 1000's ...

tirsdag den 29. september 2009

Fugle af en fjer

\ "J Street \" er en samling af venstreorienterede med en historie om hård kritik af Israel. Det hævder at repræsentere \ "fornuftige mainstream af pro-israelske amerikanske jøder, \", men som jeg har vist her, J Street i virkeligheden er helt ude af trit med almindelige (dvs. liberal) American Jewish tænker på Israel.

J Steet er dog noget af et hit blandt visse amerikanske arabere og muslimer. Faktisk har modtaget tusindvis af dollars på gaver fra snesevis af arabiske og muslimske amerikanere, samt fra flere personer i forbindelse med organisationer gør palæstinensiske og iranske spørgsmål fortalervirksomhed. Mere

søndag den 20. september 2009

Del I-Work in Progress-30x40-NODP

Dette vil være en del to post. Jeg får masser af hits til at vise trin-for-trin demonstrationer, så jeg besluttede at tage billeder undervejs på dette 30x40 provision stykke.

Her er de børster jeg lå i dette maleri med. jo større en er næsten 2 \ "lang, når du skubbe det ned, og den anden er ca 1 1 / 2 \" lang. mit forhold til bredden af pensel til størrelse maleri er omkring 1:15. thats bare en vejledning ikke en formel. hvad dette betyder, er dette .... bredden på penslen x 15 handler om bredden af lærredet. Jeg bruger disse børster på noget 16x20 op. I dont like pensler større end 2 \ ", da de får en lidt tung at store. jeg elsker disse to cheapo syntetiske af American Painter. wouldnt der elsker en pensel, at de store, der koster omkring 15 dollar. tilgængelige på ethvert Michaels mega håndværk butik. eventuelle syntetisk vil arbejde tho '


efter at gøre en 3 \ "x4 \" skitse af scenen i inddelte sig op på det store lærred for at få alle figurerne i de rigtige steder. det bare giver dig selvtillid til at vide, at alt er på sin formodes at være. den måde alt hvad du behøver at bekymre dig om, er maleriet. her har jeg lagt i alle former med rene farver ud af røret, baseret på den endelige farver temperatur og værdi. gul, appelsiner og lyserøde farver i meget varmeste områder. blues og lilla i det fedeste.


Her er den anden fase. lå i realistiske farver forlader god størrelse stykker af underpainting viser. Jeg plejer enten lå i alle de mørke skygge figurer og derefter alle de lys og varme figurer næste, eller den anden vej rundt. denne gang gik jeg alle lysene først. whats rart om at gøre det på den måde er så kan du omgive lys med darks at Arent til mørke. dette vil give det en rigtig solrig look. huske det eneste sted, der bør virkelig mørkt er under den varme grød, hvor intet lys hoppe omkring. Hvis du arbejder fra dette område og gør det til den mørkeste skygge, skal du bare sørge for, at hver anden skygge er lettere end at area.i 'll færdig med maleriet op i et par timer og tage nogle flere billeder til morgendagens post, når jeg vise dig hvordan det kom ud. oh, BTW det er allerede solgt.


mandag den 14. september 2009

Taenker paa feltet.

Kollikonstruktion: mere overbevisende, end du tror. Fra medicin til kampe for krydderier til cookies til vitaminer til papir flasker, denne blog fremhæver interessante emballage. (Og fordi den er opført deres produkter langt bedre end den almennyttige butik websteder gøre, så tjek det sjove varer fra LA \ 's Time Travel Mart, San Francisco \' s Pirate Supply Store, Brooklyn \ 's superhelte Forsyningsagentur Store og Ann Arbor \ 's Robot Reparation og Supply, tidligere drøftet her på Metafilter.)

tirsdag den 8. september 2009

Præmien

Hvorfor smider Tina tøjet? Og hvem er det, der ønsker at gøre dig interesseret i netop dette? Hvorfor vil de gøre dig dig interesseret i det? hvorfor vil de have dig til at tage billeder af Amager? Hvorfor tilbyder de dig også at være med i en konkurrence, med en rejserelateret præmie på i alt 25.000 kroner? Hvad har dette med "basic" at gøre? Hvad er Amagerbanken egentlig ude på?
Tina smider tøjet og.....

mandag den 7. september 2009

hoest min foerste kaal




Flere billeder tog jeg med min tåget objektivet. I det meste voksede kål, fordi de er så smukke planter. Det er Super Red 80 fra frø fra Johnny's.

Jeg er også voksende Alcosa, en blå grøn savoy type, også fra Johnny's frø.

tirsdag den 1. september 2009

Essential Home Vedligeholdelse


For mange hjem ejere, deres hjem er en drøm, som de har arbejdet hen imod et stykke tid og dermed forbedre den skønhed, at besiddelse er altid afgørende i deres sind. De værdi huset som deres mest prissat besiddelse og dermed opretholdelsen af dette hus altid er en prioritet. Selv i tilfælde af mennesker, som ikke lægger for meget vægt på vedligeholdelse, er det vigtigt, at de giver det lidt tid som ikke-vedligeholdelse af hjemmet kan føre til skader, der kan undertiden være uopretteligt eller kan koste mange penge at rette op på. Korrekt hjem vedligeholdelse gerne murværk, snedkeri, køkken arbejde, interiør remodeling, og kvaliteten maling job øge skønheden i dit hus. Det kan endda øge værdien over en periode så god velbevarede huse altid kræve en bedre pris, at en gennemsnitlig lignende størrelsessorteret hjemme i samme område.

Så langt hjem vedligeholdelse angår, har de faglige selskaber, der deltager i disse, som tager sig af hvert minut detaljer pågældende. Fra de mindste nail bore til de største murværk job eller male værker, de er udstyret til at udføre disse med præcision og selv har kvalitetsstandarder, at de tilslutter sig. Disse tjenester er vigtigt, da de påvirker æstetisk appel af dit hjem til besøgende, samt markedsværdien af dit hjem.

Nogle grundlæggende og væsentlige hjem vedligeholdelse job omfatte snedkeri, gulvbelægning, murværk job samt maling af både exteriors og interiør. Snedkeri ville omfatte nye design til dit hjem inventar, som kan forbedre æstetik af dit hjem og gøre det mere tiltrækkende. Disse skal gøres mindst en gang hver syv til ti år som møbler design tendens til at blive forældet efter et stykke tid og dermed, især hvis du planlægger at sælge dit hjem, er det en god idé, som det nye design får du en bedre pris til dit hjem.

Flooring er et andet aspekt, som generelt behov vedligeholdelse meget regelmæssigt. Skår af fliser, farvning eller endog større revner er fælles i hvert hus efter en periode. Disse behov for at være en tendens straks da forsinkelser kan forværre sådanne defekter og føre til mange flere alvorlige spørgsmål som seepages eller strukturelle problemer, som kan koste mere end forventet, og nogle gange kan endda være farligt. Regelmæssig murværk arbejdspladser omfatter programrettelser af vægge og lofter, der tager sig af små revner på vægge eller samlinger og endda lukning små utætheder, der måtte være dukket op på loftet eller i badeværelser, som normalt er det sted, der er berørt, som følge af fugt-relaterede emner.

Sådanne vedligeholdelse job er bedre udføres af fagfolk inden for dette område, som de er kvalificeret og bedre udrustet til at gøre disse. Selv om valget af den faglige virksomhed, sikrer, at du foretager en grundig undersøgelse af markedet og tage referencer fra folk, der har ansat dem i den seneste tid. Sørg for, at de anvender de bedste teknikker og kvalificeret arbejdskraft til at gøre det job og om muligt finde en ansvarsforsikring til dækning af eventuelle problemer, der kan dukke op senere.

Fællesskaber for en fantastisk måde at leve på Valley Center CA Homes og La Jolla CA Homes

Artikel Kilde: http://EzineArticles.com/?expert=Ravisankar_Poduval

fredag den 21. august 2009

Klogt og sundt Aging - Det vigtigst Force of Life

XENOTRANSPLANTATION østrogener virker som østrogen i kroppen. Findes i vores drikkevand, vores mad (fra pesticider, herbicider, osv.) disse kemikalier undertrykke frugtbarhed, sex-drevet, og generelt optimal sundhed (fravær af hjertesygdom, gigt, diabetes, kræft osv.). Hvis der bor til at holde dine børn (eller børnebørn) er en oprindelig kraft i dit liv, et naturligt afhjælpe (er), kan din nemmeste metode. Desværre er klog og sund aldring er ikke et problem med folk i deres tyverne og trediverne ... . un ...

fredag den 14. august 2009

Om at blive udraabt til langt-vaek retter baseret paa paastande om IP overtraedelse?

Sager i ophavsretslovgivningen, i modsætning til dem i patentret, er gennemgået i de regionale kredsløb domstole. I en copyright sag i Californien, CA9 fundet personlige kompetence i ND Cal i en situation, hvor en San Diego advokatfirma (Recordon & Recordon, sagsøgte) angiveligt har kopieret fra en Novato, Californien-baserede advokatfirma ophavsretligt beskyttede websted (Brayton Purcell LLP) . Den sydlige Californien advokatfirma, den påståede copyist af en hjemmeside, blev halet ind domstol i det nordlige distrikt i Californien.

Brayton Purcell LLP opretholder et omfattende website, ophavsretligt beskyttet i 2002, at give oplysninger om sine ældre misbrug praksis. Det påstås Recordon & Recordon kopieret teksten ordret, uden tilskrivning fra Brayton's hjemmeside, hvilket har ført til anklager om krænkelse af ophavsretten, illoyal konkurrence, falsk reklame og "common law" uretmæssig tilegnelse.

IPBiz bemærker den hyppige ordsprog \ ", hvis det er på internettet, kan du kopiere den \" ikke virker. Særskilt, Alan Dershowitz kan ret i, advokater arbejder i en kultur med kopiering. Her har vi en advokatfirma sagsøge et andet advokatfirma til at kopiere et websted.

CA9 dommer Dorothy Nelson injiceres en smule varemærkeret tænkning ind i sagen og foreslog, at Recordon & Recordon adfærd forvoldt skade, at den vidste, kunne tænkes at være lidt i ND Cal forum fordi potentielle kunder at se de to websteder, der sandsynligvis ville være i tvivl om, som virksomheden havde plagiarized fra andre og kunne fejlagtigt konkludere Brayton Purcell var den krænkende part, der ville skade sin virksomhed omdømme og goodwill, og dermed nedsætte sin virksomhed og overskud.

IPBiz bemærker en ironi med plagiat af LBE's \ "Edison \" artikel, som kopiering medtaget LBE's bio i slutningen. Betyder det, at
at en plagiarist at efterlader nogle levn af den oprindelige forfatter skates om \ "risiko for forveksling af læseren \" del af Nelson argument? Nelson's argument er rettet mod den personlige kompetence spørgsmål, ikke den materielle ret spørgsmål. I en ophavsretlig krænkelse, tilskrivelse er ikke omtvistet. Spørgsmålet er kopiering uden tilladelse. Recall, separat, af materiale i det offentlige rum, den Dastar tale om den amerikanske højesteret fastslår, at man kan tillægge teksten nogen, at en føles. Du kan hævde at være forfatter af Hamlet, og ikke overtræde føderal lov om ophavsret.

Den sidste udgave af metnews artiklen påberåber en ironisk forhold til patentrettens praksis med hensyn til ED Texas:

Skriver, at "udtrykke sigte" under disse omstændigheder efterlader hver Webstedsoperatøren sårbare over for muligheden "han vil blive hyldet i langt væk retter baseret på påstande om intellektuel ejendomsret overtrædelse, hvis han tilfældigvis ved, hvor den påståede ejer af ejendomsrettigheder er bosat, "Reinhardt sagde, at" [d] ue proces og grundlæggende principper for fairness forbyde sådan en ekspansiv udøvelsen af personlige kompetence. "

Et patent advokat ville ikke bat øje på denne beslutning.

Sagen drøftes af metnews er Brayton Purcell LLP v. Recordon & Recordon, 07-15383.

mandag den 10. august 2009

torsdag den 30. juli 2009

Gebyrer "boer stoette fattige studerende '

Lord Mandelson indeholder sin vision for fremtidens universitetsuddannelser, med et løfte om adgang til de dårligt stillede studerende.

lørdag den 25. juli 2009

Samsung til at investere i groen fremtid

Af Kevin Kim
BBC News, Seoul

Kæmpen sydkoreanske virksomhed Samsung Electronics har sagt, at det vil investere mere end $ 4BN (£ 2.4bn) at reducere emissionerne fra sine fabrikker.

Selskabet har også sagt det ønsker at udvikle mere energieffektive produkter.

Det sagde det håbet, at inden år 2013, at drivhusgasemissionerne fra sin fremstillingsfaciliteter vil blive reduceret med 50%.

Den ønsker også at udvikle sin vifte af mere energieffektive produkter, såsom nye køleskabe og klimaanlæg.

Selskabet 's grønne initiativ følger sydkoreanske regering ' s planer om at forfølge en miljøvenlig dagsorden.

Sydkorea er verdens 's tiende største producent af drivhusgasser og har lovet at bruge $ 84 milliarder i løbet af de næste fem år på at forbedre energieffektiviteten og reducere forureningen.

Analytikere mener, at en samlet indsats mellem den offentlige og den private sektor ville virke befordrende på den økonomiske vækst samt reduktion af drivhusgasser.

onsdag den 15. juli 2009

Award Bad Product Design

Er du ligeglad med design? Er du interesseret i hvor produktdesign er overskrift til? Nu kan du være en del af dem, der stemmer - på Ups Design Award site, som dens skabere stat "blev det første " ikke ærede "tildeling
i verden for dårlige produktdesign / møbler design, lysdesign, hjem tilbehør design,
køkkenartikler design, service design, Houseware design, WC apparater design, havemøbler produkter
design mv /.
Award blev skabt af den internationale gruppe af produktets design specialister, herunder produkt
designer og ekspert Andrej Statskij / Litauen - Letland /, design journalist Magda Braun-Sommer
/ Tyskland / og produktdesign historiker Adam bånd / USA-Schweiz /.
Award omfatter sådanne officielle kategorier som:
1. Ugliest produktdesign af året
2. Silliest produktdesign af året
3. Mest ubrugelige produkt design koncept af året
Award nominering og udvælgelse udføres af Ups Design Award Foundation / ODAF /,
en gruppe af anonyme produktdesign fans og eksperter. Award er vedtaget af
medlemskab af ODAF og dette medlemskab er åbent tilgængelige for offentligheden.
Første tildeling nominerede er allerede udvalgt og offentliggjort på en officiel tildeling web-site. "

Blandt de 2.009 nominerede kandidat nr. 5 er en meget talt om i Milano Møbler Far i år: huden indsamling, designet af Nacho Carbonell





Jeg vil sige, at jeg har stødt på mange flere produkter, der anvendes til at udpege og anerkendelse ideen.

tirsdag den 7. juli 2009

Den Tally

Her er et øjebliksbillede af min søn.

Nogle ting, jeg satte sig for at udrette i dag: 4Number af de ting jeg afsluttet: 1Number ting ikke er på listen, at jeg udrettet i dag: 5Number gange hund og / eller kat har fået besked om ikke at gå i køkkenet, eller at komme ud af køkkenet: 836 (og optælling) Antal gange enten har lyttet: 0Number fyrværkeri eksplosioner hørt i dag: 111Number af delvise episoder af Renovering Realiteter hverken set eller hørt i dag: 6Number gange, moderen sagde: "Hvad? "når jeg har været tale til hende: 9988 Antal Band-aids anvendes: 3Number kontrahentens sække af papirkurv transporteres til gyde: 5Number gange Shop Vac har været kørt i køkkenet: 12Number gange Shop Vac er truffet nedenunder eller hentes fra nedenunder: 5Number værktøjer brudt: 1Number værktøjer købt: 2Number gange udtrykket "Tag det op Goodwill " er blevet sagt: 52

fredag den 3. juli 2009

Gaza beboere 'lever i fortvivlelse '

Af Tim Franks
BBC News, Jerusalem

Den Internationale Røde Kors Komité har beskrevet de 1,5 millioner palæstinensere lever i Gaza som mennesker "fanget i fortvivlelse".

I en rapport, men det siges, at den vigtigste årsag var den fortsatte israelske blokade.

Rapporten kommer seks måneder efter udgangen af Israel 's militær offensiv i Gaza, hvor mindst 1.100 palæstinensere døde.

Israel sagde offensiv tog sigte på at bremse raketangreb i det sydlige Israel af palæstinensiske militante.

Røde Kors siger, at befolkningen i Gaza er ikke i stand til at genopbygge deres liv og glider længere og længere ned i fortvivlelse.

Der er ikke den cement og stål at rekonstruere kvarterer ramt af israelske strejker.

Røde Kors BETÆNKNING
Residenter mangler ordentlig husly efter hjem ødelagt Byggematerialer, rør og reservedele presserende neededBasic medicin, pålidelige hospitalsudstyr er i korte supplyCollapse Gaza 's økonomi har skabt fattigdom til at ryge i vejret

Alvorligt syge patienter ikke modtager den behandling, de har brug for. Vandforsyningen er spredte, sanitet på nippet til at bryde sammen.

Fattigdom er på, hvad Røde Kors kræver en "alarmerende" niveau. Stort antal af børnene er fejlernærede.

Alt dette, siger Røde Kors, er direkte knyttet til Israel 's stram lukning af grænseovergangene til Gaza efter den islamistiske Hamas-bevægelse tog magten for to år siden.

Den israelske premierminister 's talsmand fortalte BBC, at Hamas er primært ansvarlig for trængsler Gaza ' s civilbefolkningen.

Og han sagde den idé, at hvis byggematerialer være tilladt, at Hamas ikke ville sifon dem for, hvad han kaldte sin militære maskine var simpelthen ikke troværdigt.

torsdag den 25. juni 2009

Cheye Calvo at reagere paa gennemgang af RAID

Berwyn Heights borgmesteren til at reagere på gennemgang af RAID.
WTOP, den 22. juni 2009 (AP).
Den lille by borgmester hvis hjem var en razzia af Prince George's County Sheriff's stedfortræderniveau siger, at han vil meddele sin næste skridt som svar på en rapport myndigheder frigives om ulykken.

Berwyn Heights borgmester Cheye Calvo siger, at han vil holde en 1 pm nyheder konference mandag for at drøfte sine planer.
* * *
Calvo afviste at give detaljer om, hvad han agter at gøre nu, men gentog, at de retshåndhævende myndigheder har nægtet at frigive dokumentation og andre rapporter, han har anmodet om. (Posted 22 juni 2009)

lørdag den 20. juni 2009

Ofcom kan tillade velgoerende at finansiere deres egne tv-shows

Nonprofit-organisationer kan få lov til at betale for tv-dokumentarer, der skal foretages om dem under nye regler, der foreslås i dag af OFCOM.

lørdag den 13. juni 2009

Pres paa PM som minister afsluttes

Gordon Brown forbereder til ansigt hans Labour-kritikere som en anden minister afsluttes at hæve indsatserne efter woeful Euro valgresultaterne.

onsdag den 3. juni 2009

Amerikanske doedsfald i Irak stige kraftigt i maj

Amerikanske styrker i Irak lidt deres største ulykker i sidste måned end en måned siden september 2008.

Mai blev 22 amerikanske soldater dræbt, hvilket bringer det samlede antal amerikanske tab siden 2003-invasionen af Irak til lidt over 4.300.

Alle amerikanske styrker er grund til at være væk fra gaden af Irak 's byer og større byer i slutningen af denne måned.

Kampoperationer overalt i landet, der udløber ved udgangen af september næste år.

USA's præsident Barack Obama har lovet at fjerne alle amerikanske tropper tilbage fra Irak, andre end dem, der er involveret i uddannelse, ved udgangen af 2011.

Selv om der generelt er vold kraftigt ned på de niveauer for flere år siden, den kraftige stigning i USA's militære dødsfald i maj har efterladt mange her følelse af ubehag over, hvad der vil ske som amerikanerne begynde deres pullout, BBC 's Nicholas Witchell i Bagdad siger.

Men Irak 's ledere er overbeviste om og sige, irakiske styrker er nu helt i stand til at håndtere den interne sikkerhed uden amerikansk støtte, siger han.

søndag den 31. maj 2009

White Castle's Flashdance

Endnu en gang, America's kød-handlende drægge den sump af menneskehedens mørkeste begær og skabe noget uforglemmeligt.

Tro os: vi forsøgte at unsee dette. Men det vil ikke gå væk.







At sælge svinekød sandwich, det freethinkers på White Castle har henvendt sig til at ældste af idéer: Man's seksuel sult til svin. Og det fik dem til gengæld for, at ikke-helt-ældste af kvasi-striptease-film, 1983's Flashdance.














Misogyny, dyre-had, og psykisk sygdom kombinere at glorværdige libido-drab, appetit-deadening virkning.

Henviser til Jennifer Beals trukket kæden og sexet vand dyngvåd hendes sexily, svine trækker kæden og klæbrig barbecue sovs spatters over det hele frygtelig. I hvilken enhver rationel person ville betragte som grundigt, praktisk matematisk, lægeligt unsexy, svine forsøger at appellere til vores følelser ved strutting i flammer. Det er selvmord som koketteri.

(Tak til Dr. Amber for henvisning.)






Næste Selvmord Mad session: Oy.

mandag den 25. maj 2009

Daily Star relegates nyheder til side tre

The Daily Star relegates nyheder til side tre dag efter vælger at offentliggøre en wrap-around-og bagside side annonce fra Fiat. I januar Star søster titel Daily Express offentliggjort en indhyllingsafstand forsiden annonce for Fiat 500 dagen efter præsident Obama's indvielse. The Sun i dag begyndte matchende Daily Star's 20p dække [...]

mandag den 18. maj 2009

Millwall siger matche daekningen var unfair og ukorrekte

Millwall fodboldklub har kritiseret mediernes dækning af sin 1-0 sejr mod Leeds på lørdag, der beskriver nogle af den som "meget sensationalised". Fodboldorganisationer ser i rapporterne, at Leeds målmanden Casper Ankergren havde en cigaret smidt på ham. Klubben sagde i en erklæring: "Det er klart, at visse journalister og fotografer blev sendt [...]

mandag den 11. maj 2009

Bolivia overtager BP datterselskab

Bolivias præsident Evo Morales har bebudet overtagelse af et datterselskab af britiske olieselskab BP, som en del af hans nationalisering kampagne.

Hr. Morales fortalte May Day skarer, at han havde bestilt tropper og staten olieselskab til at overtage Air BP, der leverer flybrændstof i hele landet.

Han har allerede nationaliserede olie-og gasreserver, så rigdommen til Bolivia 's oprindelige flertal.

A BP talsmand sagde firmaet "var blevet enige om en overdragelse af vores operationer".

"Vi var overraskede over dagens 's overtagelse proces. Men vi vil fortsat støtte overdragelsespunktet," talsmand sagde i London.

Bolivianske energiminister Oscar Coca sagde Air BP ville blive kompenseret for en nationalisering. En vurdering vil blive gennemført inden 120 dage, siger han.

Air BP ejer 12 jetbrændstof stationer på airstrips og lufthavne i Bolivia. Dens 90 lokalt ansatte ville beholde deres job, den energi, siger ministeren.

Da han tiltrådte i 2006, hr. Morales har overtaget kontrollen med flere udenlandsk ejede energi, minedrift og teleselskaber.

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

mandag den 4. maj 2009

Erklaering grund om Gurkha opholdsperioden

Ændringer af reglerne om retten til Gurkhas at bosætte sig i Storbritannien vil blive annonceret af indenrigsministeren.

torsdag den 23. april 2009

Kreditkort


Søger at få et kreditkort, se kreditkort gennemgang nu! Med et utal af kreditkort kategorier såsom Cash Back Credit Cards, Airline Belønninger Kreditkort, rentelettede Kreditkort at vælge imellem, vil du blive pampered for valg!

Er du en virksomhed ejer leder efter en business kreditkort, men er ikke sikker på, hvordan man kan vælge en business kreditkort, skal du læse denne artikel om business kreditkort valg!
Til at konkludere, at have et kreditkort, vil lette dit daglige og forretningsprocesser, men den vigtigste opgave, før der ansøges om et kreditkort, er at gennemgå de elementer af det kreditkort, som du er interesseret i, og hvorvidt den vil opfylde dine behov og forventninger. Mod dette formål, den fornyede hjemmeside er en velsignelse for alle kreditkort købere!

mandag den 13. april 2009

Deep Thoughts

På fredag, når jeg renset mit børster og stod tilbage fra mit staffeli, jeg kan lide, hvad jeg malet, men jeg havde denne fornemmelse, at det var bare "snuller. "
Det var et museum scene, og jeg kan lide det, og dets godt malet, men jeg begyndte at have tvivl om, at det var "art. " Tvivl måske, at jeg ikke er "skubbe " mig selv.
Denne tvivl snarere forøget gennem eftermiddagen, og jeg tror nogle, der havde at gøre med det faktum, at jeg har tilbragt et par timer med min mand på neurolog igen. Hans problemer synes at være stigende, og der er tvivl nu om toksinvåben diagnose. Ting sikkert få sættes i perspektiv hurtigt når dine kære er syge eller utilfredse. Han er i for yderligere tests i begyndelsen af næste uge.

Så jeg tror, at jeg begyndte at føles som mit maleri var en dejlig forretningen, og sundt for min mentale tilstand, men er det så vigtigt? NU ... før jeg begynder at lyde som Jeg har en stor skam part lade mig gå på at sige, at jeg har læst denne pæn lille bog blot kaldes impressionister (Art i detaljer, af Diana Newall) og jeg begyndte at tænke over det arbejde, Det impressionister gjorde. Især de dokumenterede scener af ordinære liv og mennesker. De var måske banebrydende på det tidspunkt, men de var ikke forsøger at sætte verden i brand. De ønskede blot at male det, de vidste, hvad de oplevede og forstod første hånd.

Og det gjorde mig føles så meget bedre. Jeg vil også gerne at male, hvad der er velkendte for mig. Og begrundelsen er, at det er en trøst. Jeg maler de steder, hvor jeg gerne være, de ting, jeg gerne erfaringer og deler. Så i en tid med bekymringer og tvivl, jeg elsker ikke mere end at sidde i et roligt hjørne af en café, eller søge efter en god bog, eller til at gå sammen med venner til en hyggelig middag - for at være en del af verden, at være "derude. " Men derefter at arbejde hjemme alene i mit atelier og genskabe disse øjeblikke af afslapning og samvær er en gave. Og dens det, der gør mig ønsker at male disse fælles scener, og det, som jeg håber bærer frem til dem, der køber mit arbejde og ønsker at se på det hverdag i deres hjem. Der er komfort i det velkendte.

søndag den 12. april 2009

Den Gyllenhaal Guide til "Goere en indgang '

Det handler om denne tid i aften, at vi får vind i Jake og Reese shopping og spise en anden europæisk hovedstad tørt på deres whistlestop »Se 5 byer i 5 dage 'bustur (minus coach). Men jeg skal chance en stilling, men der er altid en risiko for, at det vil blive afbrudt af den temmelig himmelske syne Jake Gyllenhaal spise en chokolade mousse i Bruxelles.


Denne aften vil jeg undersøge, kort en kunst at alle moviestars skal forfine, hvis de skal stige til stjernernes højder eller gøre en indgang. Ingen tvivl lært meget, på alle 'kvalifikationer nr. Movie Star bør ikke' aften klasse i Los Angeles, det er kunsten at få ind og ud af en bil så hurtigt og - ideelt set - som decorously som muligt for at komme ind i Premiere, komme ind i hotel, kommer i den part, komme ud af den part, komme ud af det medicinske center, uanset distraktion eller hindring.

Utvivlsomt er mange af os kan stadig huske, at tidspunktet, år siden, Jake og Kirsten venstre en begivenhed for at gå til deres bil og Jake blev tabt - fører til en klodset Jake-ringer til samling af både Kirsten og livvagter før Jake blev hentet og chucked i bilen.



Det er en kendsgerning, der vides at ingen at dette afterparty bil etikette faux pas urolige Jake i det omfang, at han nu er sikker på, at han aldrig nogensinde miss en bil, selv en taxa.


Og endnu, Jake's efterfølgende rejse mod det perfekte udgangstoldstedet eller indrejse fra / i et køretøj ikke har været uden dens tilbageslag - tænk tilbage til februar 2007, når Jake's exit fra et køretøj til et tv udseende var på bekostning af en faldt og smadrede cellphone.


Af oktober 2007 i Toronto, Jake viste forståelse hast i hans ankomst til George Clooney's bash. Jake's exit fra bilen var så påfaldende, at det blev betragtet bliver timeout med mere end et par hjælpere til den berømte og det er stadig holdes som tiden til at slå til alle nye stjerner sigter mod at forlade deres præg på Toronto.



I Rom, vi så Jake og Reese's exit fra en butik i bilen hæmmes af en ingen tvivl velmenende assistent, der ikke havde nogen idé om, hvordan man bør eller ikke bør anvende en paraply. Det er rigtigt at holde en stjerne fra de elementer, men ikke i det omfang, de har til at stå i regnen udsat i ti minutter, mens du arbejder ud af, hvilke af de små skarpe bits af metal til at trykke på for at deflatere damn ting. Dette er gjort endnu sværere, når det, som her, den beskytter har to stjerner for at beskytte mens kun at have en paraply. Det er en stor paraply, men det er ikke så stor.


Jeg opdage et mønster - det viser sig, at Jake er på sit højeste top form, når den udenlandske jord. Denne gang, vi ser tilbage til Paris 2008, hvor Jake blev set excelling ikke én gang, men to gange. Hans præstationer var så godt, fik et touch til hætten fra en doorman der har set det så mange gange i årenes løb, men ikke denne gode.




Du må ikke forsøge at genskabe denne adfærd derhjemme - Jake Gyllenhaal er en professionel aktør og har haft års træning.

Indeholder billeder fra IHJ.

onsdag den 1. april 2009

Washington DC - mandag aften begivenheder?

Jeg er i Washington DC denne kommende mandag og tirsdag for erhvervslivet og mine mandag middag udnævnelsen blot omlægges. Så, kære læsere, hjælp mig ud. Kender du nogen stor business-arrangementer, der foregår i DC eller Alexandria denne mandag aften? Lad mig vide i kommentarerne eller send mig en e-mail ved at klikke på linket i venstre kolonne af bloggen.

Og hvis jeg ikke kan finde en virksomhed begivenhed, jeg vil være åben for at høre om alle store begivenheder sker mandag.

Tak! Lisa Haneberg

søndag den 29. marts 2009

Singapore Life

I de sidste, jeg altid har meget lave selvstændige agtelse og har ikke meget tillid til mig selv, hvilket jeg har nogle venner og var ofte bliver gjort en nar på grund af min venlighed, real uskyld og naivitet .... Jeg har siden wisened op og lærte at fungere uden mine egne forventninger. De bøger, jeg læser, samtalerne jeg deltog, og de mennesker, som jeg har indvirkede med, de mennesker, der er en stor succes i deres områder, der har vist mig, at et normalt menneske virkelig kan fungere på et højere niveau, at de forventer, pause væk alle selvstændige begrænse stereotyper, til at fungere på et højere niveau, og lykkes på måder, som de aldrig ville kunne forestille sig at be.I lært vigtigheden af at time management. Verden er fair afterall, hvad enten det er dig eller Albert Einstein, Bill Gates eller Obama, enhver af os har 24 timer, hverken mere eller intet mindre .. det afhænger af, hvor effektivt vi gøre brug af vores tid til at udføre flere ting i vores eksistens i samme begrænsede tid end vores counterparts.I har set mange, der er virkelig vellykket i deres marker, Ansvarsområder så meget ting i de samme 24 timer, som jeg har, og at du har og deres energi synes ikke forsvinde, tværtimod netop disse mennesker er mere energiske end den gennemsnitlige mand; interagere med dem, deres energi synes at smitte af på me.I definitivt har meget at lære af disse succesrige mennesker, der udmærker sig på mange områder af deres liv, hvad enten det er i arbejde, familie, samfund, sport. og fritidsinteresser. Jeg tror, at med den rette tankegang og atitude, jeg vil lykkes, eller hvis det ikke lykkes, i det mindste opnå meget mere end før!

torsdag den 19. marts 2009

Short Story s�ndag: To fra Randall Jarrell's Book of Stories

 Randall Jarrell's Book of Stories ofte efterlader mig forvirret . Samlingen omfatter et bredt udvalg af klassiske forfattere fra mange sprog og kulturer. Til dato har jeg læst Franz Kafka, Rainer Marie Rilke, Nikolai Gogol, Bertolt Brecht, Katherine Anne Porter, EM Forster, The Book of Jonaskrabbe, Saint-Simon og for i dag Isaac Babel og Chuan T'zu.

Jeg ved ikke rigtig ved, hvad de skal gøre af dem. "Awakening" ved Isaac Babel fortæller om en dreng, der er tvunget til at blive en violin Prodigy af hans far, og hvordan han forsøger at gøre oprør mod denne. "Fem anekdoter" ved Chuan T'zu er en meditation på frygt for døden. Jeg kunne godt lide dem begge men læser dem var lidt ligesom at læse Bibelen. Det er slet ikke klart, hvad budskabet er, selv efter at have læst dem et par gange, og jeg har mistanke om en gruppe af læsere ville ende med så mange fortolkninger som gruppen havde medlemmer. (Det er ikke tilfældigt, at Book of Jonaskrabbe er en af de korte historier i samlingen.) Min favorit i samlingen hidtil er Nicolai Gogo's "næse", som handler om en mand, hvis næse beslutter at forlade ham en dag. Stil et rum fuld af grad de studerende, hvad det betyder og se hvad der sker.

Så er jeg anbefale denne antologi? Jeg tror jeg. Jeg har nydt historier indtil nu, og jeg appreiciate en god historie, der efterlader mig undrende, hvad det var om. Der er ingen nemme svar i Randall Jarrell's Book of Stories , men der er masser af stof til eftertanke.

Hvis du har læst en kort historie nylig og vil gerne sende en link til din anmeldelse her på Short Story søndag, skal du bruge Mr. Linky nedenfor.


mandag den 9. marts 2009

Smoking Hot

 Her er en interessant tidbit, som fangede min opmærksomhed i denne uge: USA Today rapporterer, at samtidig med at ryge cigaretter ikke længere kan være køligt, rygning cocktails er ekstremt varmt.

Tilsyneladende" pyro-tilbøjelige mixologists på begge kyster er rygning ingredienser � � "væskekoncentrat , røremaskiner, selv glasartikler � � "over aromatiske træsorter såsom kirsebær eller Apple for at tilføje et robust dimension at falde/vinter drikkevarer. På Absinthe Brasserie & Bar i San Francisco, bartendere røg rom eller cognac over cherrywood chips, blandes med alkohol i en cocktail og tjene drikke i et glas, som er blevet omvendt over en tændt træ chip. Across byen på Bacar, fuld og rørige whiskey er røget i huset over applewood, derefter blandes med ananassaft, citronsaft og hus-made sassafras simple sirup. "

Alrighty derefter. Det gør mig tænke, at vi måske burde skabe en rygning ost.

�h vent, nogen allerede slå mig til det: Det hedder Juustalepia en specialgrafit ost med finsk og svensk oprindelse. Navnet Juustalepia (HOOstah-lee-PAH) oversætter som � � �bread ost, � � en apt beskrivelse siden dens udseende og aroma svarer til ristet brød.

Dens karakteristiske søde karamel crust er produceret gennem en langsom bagning og sin enestående smag er mest udtalt, når serveres varm. Det kan være opvarmet i ovnen, microwaved eller grillet.

Flere Wisconsin selskaber gør deres egne versioner af Juustaleipa, herunder:

  • Brunkow Ost, Darlington, Wis. - de kalder deres "Brun-uusto"

  • Carr Valley Cheese, Lavalle, Wis. - de kalder det "Brød Ost"

  • K & K Ost, Cashton, Wis. - de kalder det "Juusto"

  • Bass Lake Ost, Somerset, Wis . - de bryde det op i to ord: "Juusto LEIPA"
Så næste gang du overvejer at ryge en cocktail, stick nogle ost i din pande at gå med det!

fredag den 27. februar 2009

formand Obama har st�tte fra det amerikanske folk !

Sidste nat præsident Barack Obama gav en utrolig speech.� En meningsmåling afsluttet efter indlæg viser imponerende numbers.� 92% af amerikanerne sagt deres reaktion på Thea tale var noget for ekstremt positive.� Undersøgelsen blev udført af CNN/Udtalelse Research :

også, 85 procent siger hans tale dem til at føle sig mere optimistiske med hensyn til landets vej i de næste par år.

På spørgsmålet om, hvorvidt Obama's politikker vil bevæge landet i den rigtige retning eller nu, 88 procent svarede den rigtige retning, op fra 71 procent i en pre-tale meningsmåling, og 82 procent sagde, at de generelt støttet økonomisk plan han skitserede.

og 82 procent siger, de troede Obama's plan vil gemme eller skabe millioner af job, 80 procent siger, de troede Obama's plan vil forbedre økonomien, 75 procent sagde, at det ville forbedre sundhedssystemet, og 68 procent sagde, at det ville nedbringe den føderale underskud.

jeg næsten ondt for Bobby Jindal.� Han havde præsidentdekret forhåbninger men vurderinger af hans svar på Obama tale er ikke good.� Her er det, Fox News kommentatorer havde at sige :

BRIT HUME: � � �The tale læse meget bedre, end det lød. Dette var ikke Bobby Jindal� � � s størst oratorical moment.� �

Nina EASTON: � � �The levering var ikke ligefrem terrific.� �

Charles Krauthammer: � � �Jindal didn� � � t have en chance. Han følger Obama, der i forbindelse med taler, er i en liga af hans egen. God � � s i en Reagan-esque liga. � � | [Jindal] prøvede det bedste han could.� �

JUAN WILLIAMS: � � �It kom ud som dilettantisk, og selv tempoet, hvor han talte blev synge - songy. Han var at fortælle historier, som syntes meget forenklet og næsten childish.� �

søndag den 22. februar 2009

Virginia Quarterly Review �bner Arkiv !

De Virginia Quarterly Review "" A National Journal of Literature og diskussionsgruppen " " netop offentliggjort hver artikel, essay, boganmeldelse osv. offentliggjort i dens sider mellem 1975 og 2003 . Søg arkiverne her eller se denne blog post for nogle største hits.

tirsdag den 10. februar 2009

Diplo spiller godt sammen med andre

Diplo (Wesly Pentz) har en kort interview/bio om The Guardian , herunder en guide til hans bedste samarbejde , der spænder fra Aldrig forskrækket som Hollertronix (Diplo + Low Budget ), at MIA's mixtape" Piracy Funds Terrorism " ( Det er sandt! ), op til hans kommende arbejde med Switch Major Lazer . Men Diplo ikke bare tilbringe sin tid sammen med optagelsen kunstnere. Han deler hans stil-blanding af færdigheder med børn i Australien, mens en ven af hans gør det samme i Indien ....
Den fulde liste:

1. Hollertronix - Aldrig forskrækket (2003) ( prøve track )



2. Blaqstarr - Supastarr (2007) fra Superstarr EP



3. MIA vs Diplo - Piracy Funds Terrorism mixtape (2004)



4. MIA - Paper Planes (2007) - fra albummet Kala



5. Kano - Genindlæs Det (2005) - fra albummet Home Sweet Home



6. Buraka Som Sistema - Sound of Kuduro Feat. Znobia, Mia, Puto Prata, Saborosa (2008) - fra albummet Sorte Diamant



7. Bonde Do Rolle - Solta O Frango (2008) - fra albummet Med Lasere



8. Diplo & Santogold - Top Ranking: A Diplo Overfør.tilst (2008) ( prøve track )



9. Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion remix (2006)



10. Diplo & Switch - Major Lazer (2009) - kommende album



Switch blev hængende ud med Andy Milonakis på Andy's fødselsdag, som dækker denne episke Fela Kuti & Afrika 70 track . Tilsyneladende var der formodes at være effekter, men "Diplo kutcher punk'd mig! Det er meningen, at blive manipuleret til at gøre det til at lyde alt alienweirdness, jeg kan naturligvis ikke synge haha. "- AMilonakis



Diplo udgivet et album, Florida ( title track video ), men har tilbragt størstedelen af sin tid, da denne som en globus-HESTEVÆDDELØB producent. Sammen med hans label Mad Anstændigt , han begyndte dynger Anstændigt , som oprindeligt var en australske initiativ til at "agter at opsøge unge indfødte og underprivilegerede kunstnere og ændre australske klub musik evigt . "Diplo og besætning gøre beats, og børnene synger. Det første spor var Smash en Kangaroo . Den anden var Koori Piger . Nu Mad Anstændigt chappie Paul Devro er at arbejde med Bappi Lahiri ( IMDb ) for at forlænge udvide dynger anstændigt til Indien , som fik bemærket ved at lokale reportere .

onsdag den 28. januar 2009

Live Fast Racing Podcast # 23 - Series Finale !

 LiveFast + LOGO2 Bang den Gong langsomt. Med deres pr?ntation af podcast # 23, Johnny og Duke rider ud i solnedgangen, lukke 'er nede p?bestemt tid.

Det er rigtigt, er disse pionerer i podcastery ringer det afsluttes. LiveFastRacing.com og RumblestripRadio.com vil leve p?men Johnny og Duke podcasts er historie. Check Johnny's websted for epitaf og et link til den faktiske 'stoebt .

torsdag den 22. januar 2009

Gaza Bedfellows UNRWA og Hamas

Claudiarosett
� Hvordan de holder hinanden i erhvervslivet.

Engang var terrorister havde at skjule fra de kr?er i den frie verden og stj? deres leve i smug. Det er at ?re sig, takket v? langvarige indsats af De Forenede Nationer, bankrolled mest fremtr?nde af US

I den nuv?nde vold i Gaza, vi er vidne til livet af en af de mest bizarre kreationer af moderne diplomati: en FN-st?t velf? enklave for terrorister. mere

mandag den 12. januar 2009

forbedre den offentlige sikkerhed på Venedig Kanaler

For år adgang til boliger på Venedig Kanaler er blevet hylder en forvirrende system af gadenavne og fattige signage.This udgjort et stort problem for alle, der forsøger at finde et hjem i området, fra politiet til pizza boys.By arbejder med Venedig Kanaler Association (VCA) og Voice of kanalerne (VOC), vi har været i stand til at løse en vigtig offentlig sikkerhed spørgsmål og genoprette ro og orden til navnene af kanalen domstole.

Disse to organisationer har samarbejdet og dannet FastFind udvalg for at se dette projekt til completion.This viser, hvad der kan gøres, når folk kommer sammen , i en græsrodsniveau indsats for at gøre samfundet til et sikrere sted. Det er demokrati, når det er bedst.

Jeg vil gerne takke:
Bev Weise, Co-Chair, FastFind Udvalget
Renee Kaplan, medformand -Chair, FastFind Udvalget
Nadine Parkos, formand, Venedig Kanaler Association
Grace Godlin, nyvalgt formand, Voice af kanaler og medlem, Fastfind Udvalget
medlemmer af Venedig Kanaler Association
Medlemmer af Fast Find Komit?br /> medlemmer Voice of kanalerne
Mark Henniger, der delte hans historie med offentligheden og bidraget til at uddanne folk om, hvorfor det var så vigtigt at ændre gaden tegn.

Jeg vil også gerne takke Los Angeles Bureau of Engineering og Department of Transportation personale, navnlig Mo Blorfroshan.He kom ud og personligt gik selvom kanaler mange gange for at sikre, at alle tegn var rettet og anbringes i perfekt pletter.

Endelig en stor tak til redningstjenesterne personale, LAPD og LAFD, som har støttet denne indsats. De erkender betydningen af gadenavnet ændringer og vil nu være i stand til bedre at beskytte dette samfund.

-Bill

søndag den 4. januar 2009

Tekst-til-film (tm )

Hvis du kan skrive, kan du foretage film. et websted, der giver brugerne mulighed for at skabe animerede film ved hjælp af tekst-til-tale-scripts og en overraskende alsidigt udvalg af tegn, stemmer, aktioner, kamera skud osv.

Barn Find af årtiet

" Når Harold Carr's nevøer og niecer arvet en støvede gamle låse -up garage fra deres excentriske onkel deres forventninger var lav. Men da de åbnede dørene til bilen samlerbrug's Tyneside [England] garage de opdagede, hvad der kan vise sig at være et liv skiftende arv. " * Inside de fandt en sjælden 1937 Bugatti Type 57S Atalante . Under lørdag skjult, samlet støv i over 50 år, den klassiske bil - hvoraf kun 17 blev bygget - går op for auktion med Bonhams Retromobile auto vise i Paris den 7. februar 2009.
"... de Bugatti 57S er en magnet for klassiske biler samlere. Mindst fire af de sytten hører til Fransk Mus?National de l'Automobile i Mulhouse, Alsace, mens andre fortsat er på private hænder. " "Det har ekstraordinær originalitet beholde originale chassis, motor og drivetrain." * "Bilen har et bemærkelsesværdigt lavt kilometertal med en kilometerstand læsning af bare 26.284 ." * "Set på en reserve pris på � 3 millioner på grund af sin lave kilometertal og originalt tilstand, det var spekulationer fremme om, at det kan blive den dyreste bil nogensinde er solgt på auktion, på omkring � 6 millioner. " * Bilen blev oprindeligt købt af fremtrædende britiske racecar føreren Earl Howe . [ Slideshow | | video | 0:33 ].

fredag den 2. januar 2009

Countdown Begins ... NU .

Hvem siger intet om Web nogensinde går væk? Gør dig selv en Disponibel webside , og det vil være væk i maksimalt 90 dage (plus 2 uger for nogle uforklarlige grunde).
stum id?Dårlig udførelse? Eller begge dele? Jeg glæder mig over den uundgåelige snark.

Det er en fugl, er det et fly ... sin su ... vente, nope ikke ham .

Her er Razorhawk en superhelte, der også wrestles og gør passer til andre superhelte . Dette er Master Legend , der for nylig havde en artikel i Rolling Stone om ham. Mød superhelte , der patruljer i gaderne i Clearwater, Florida i hans brugerdefinerede Corvette . De kalder sig selv virkelige liv superhelte. En dokumentarfilm med dem har de første 10 minutter gratis online på Google Video .
Flere klip af virkelige liv superhelte her . Happy New Years alle og ophold sikker .

torsdag den 1. januar 2009

Det er tid endnu engang at skyde skylden på jøderne

 Billeder
� Israelerne omsider få nok af den konstante regn af raketter mod deres grænse byer og landsbyer, affyret af Hamas bøller anerkendt af næsten alle, som internationale jackals og strejke tilbage for at stoppe det. Gæt hvem der er skurke er.

Disse internationale bøller er blevet ekspert på detailsalgs død, dræbe en eller to jøder en dag, undertiden tre eller fire på den anden, men sjældent nok til at gøre forsiderne i London eller Paris , Washington eller New York. mere